Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Ponta spune ca prima rectificare bugetara din acest an va fi una pozitiva

B1 B1,
Premierul Ponta spune ca prima rectificare bugetara din acest an va fi una pozitiva

Rectificarea bugetara, pregatita de Guvern pentru perioada imediat urmatoare, va fi pozitiva, a declarat, luni seara, premierul Victor Ponta. intrebat, la Romania TV, daca acest fapt presupune ca. continuă pe B1

Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an va fi pozitiva

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara la un post TV ca rectificarea bugetara programata pentru aceasta saptamana va fi pozitiva si ca presedintele Traian Basescu minte cand afirma ca exista un deficit de 2,4 miliarde lei.

Ponta anunta o rectificare bugetara pozitiva

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca rectificarea bugetara, pregatita de Guvern pentru perioada imediat urmatoare, va fi pozitiva.

Seful DGIPI, Gelu Oltean, eliberat din functie de catre premierul Ponta, insa la cererea ministrului Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, informatia fiind publicata luni seara in.

Seful DIPI, Gelu Oltean, eliberat la cerere din functie de catre premierul Ponta. Interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nicolae

UPDATE 21:25 MAI anunta ca Gelu Oltean a fost eliberat din functie, la cerere, iar interimatul conducerii va fi asigurat de un adjunct, Gheorghe Nicolae, subsecretar de stat in cadrul aceluiasi departament.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )