Libnet.ro
UNICEF

00:08

Premiul de peste 8,3 mil. euro la Loto 6/49 NU a fost castigat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premiul de peste 8,3 mil. euro la Loto 6/49 NU a fost castigat

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de peste 37,1 milioane de lei 8,3 milioane de euro) fiind reportat, potrivit Loteriei Romane. continuă pe Wall-Street Ro

REFERATUL procurorilor: Alexandrescu l-a santajat pe administratorul RCSRDS cu o presupusa mita de 3,5 mil. euro

Sorin Alexandrescu l-a santajat pe administratorului RCSRDS sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunandu-i ca altfel va fi facuta o ancheta jurnalistica in care se va arata ca a dat mita 3,5 mil. euro.

Proiectul Focsani Plaza, scos la vanzare pentru 4,2 mil. euro

Proiectul imobiliar Focsani Plaza este scos la vanzare din nou, la un pret total de 4,2 mil. euro, potrivit unui anunt al RVA Insolvency.

Premiul cel mare la Joker, de peste un milion de euro, a fost castigat

Premiul cel mare la Joker, de 4. 994,54 lei, adica peste un milion de euro, a fost castigat in urma extragerii de joi seara, in timp ce la Loto 6/49 nimeni nu a ghicit toate numerele, astfel ca, la categoria.

Loto 6/49: Marele premiu a urcat la peste 8,3 milioane euro

Duminica vor avea loc noi extrageri pentru Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, reportul inregistrat la categoria I este in valoare de peste 8,3 milioane de euro, informeaza Loteria Romana.

O tanara de 24 de ani vrea sa vanda ciorapi si lenjerie de 1 mil. euro anul acesta

Firma romaneasca de vanzari directe Escapade Fashion din Timis, infiintata in 2011 de o tanara de 24 de ani, a avut anul trecut afaceri de 1,5 milioane lei 300. 000 euro) din distributia de colanti si lenjerie, si vrea sa depaseasca 1 milion euro in.

FOTOGALERIE Unda verde pentru realizarea pasajului pietonal de la Piata Romana: 15 mil euro, termen de executie - un an si jumatate

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat unda verde pasajului pietonal de la Piata Romana. Realizarea acestuia va costa 65 de milioane de lei circa 15 milioane euro) si va dura un si jumatate, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati tot de Consiliul General in 2006.

Primaria Bucuresti va plati 60 mil euro pentru finalizarea statiei de epurare Glina si a canalului colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Banca Transilvania a investit 10 mil. euro intr-o cladire de birouri si un centru de date in Cluj

Banca Transilvania BT) a investit zece milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri si a unui centru de date in parcul industrial Tetarom I din Cluj, unde vor lucra 350 de de angajati.

APDRP: Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene, pentru dezvoltare rurala

Director adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa, spune ca in viitorul exercitiu financiar 2014-2020 Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri.

Ciprul a blocat active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti manageri Laiki Bank

Justitia cipriota a decis blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, transmite AFP, citat de.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )