Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Basescu se intalneste joi cu Catherine Ashton

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu se intalneste joi cu Catherine Ashton

Presedintele Traian Basescu o primeste joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, inalt reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate, informeaza Administratia. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu se intalneste astazi cu Catherine Ashton

Presedintele Traian Basescu o primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, inalt reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate, informeaza Administratia Prezidentiala.

Catherine Ashton va participa la Reuniunea diplomatiei romane

Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane debuteaza astazi, invitati speciali fiind Catherine Ashton, inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate si vicepresedinte al CE si ministrii de Externe ai R. Moldova si Georgiei, Natalia Gherman si Maia Panjikidze.

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Catherine Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Traian Basescu a primit-o joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, Inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate. Cei doi au apreciat ca situatia de securitate din estul Ucrainei se mentine extrem de.

VIDEO UPDATE Darius Valcov, ministru delegat al Bugetului cu acte in regula. Presedintele Basescu l-a rugat sa fie un ministru al Romaniei, nu al campaniei electorale.

Darius Valcov a depus, joi, la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru delegat al Bugetului. La ceremonie a au partiipat presedintele Traian Basescu, a premierului Victor Ponta si a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a fost prezent.

Diaconescu: Nu mi-a cerut presedintele Basescu sa renunt la candidatura la Presedintie

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, a declarat, joi, ca nu a renuntat la candidatura la alegerile prezidentiale la cererea lui Traian Basescu, ci a luat decizia in urma unei.

VIDEO Darius Valcov, ministru delegat al Bugetului cu acte in regula. Presedintele Basescu l-a rugat sa fie un ministru al Romaniei, nu al campaniei electorale.

Presedintele Traian Basescu a amanat miercuri ceremonia de depunere a juramantului de catre Darius Valcov, din cauza ca premierul Victor Ponta si-a anulat prezenta la ceremonie.

investirea lui Darius Valcov ca ministru al Bugetului, amanata de presedintele Basescu

Situatie bizara in ce priveste investirea lui Darius Valcov ca ministru delegat al Bugetului. Presedintele Traian Basescu a amanat festivitatea de depunere a juramantului de catre Valcov in ultimul moment printr-un comunicat de presa postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Conform documentului mentionat, cauza amanarii a fost pusa pe seama lipsei premierului Ponta de la festivitate.

Bogdan Oprea: Ponta a mintit cand a spus ca presedintele Basescu a sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrarilor la Comarnic-Brasov

Purtatorul de cuvant, Bogdan Oprea, a precizat ca presedintele Traian Basescu nu a facut nicio sesizare la DNA cu privire la atribuirea lucrarii la Autostrada Comarnic -Brasov, asa cum, in mod mincinos, a afirmat premierul Victor-Viorel Ponta.

UPDATE Bogdan Oprea: Ponta a mintit cand a spus ca presedintele Basescu a sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrarilor la Comarnic-Brasov

Purtatorul de cuvant, Bogdan Oprea, a precizat ca presedintele Traian Basescu nu a facut nicio sesizare la DNA cu privire la atribuirea lucrarii la Autostrada Comarnic -Brasov, asa cum, in mod mincinos, a afirmat premierul Victor-Viorel Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2406 seconds )