Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului alesilor

Adevărul Adevărul,
Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului alesilor

Presedintele Traian Basescu a promulgat joi Legea pentru modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, in contextul in care Parlamentul a adoptat in plen proiectul de modificare a statutului alesilor, in acord cu decizia Curtii Constitutionale CCR). continuă pe Adevărul

Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului parlamentarilor.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, joi, Legea pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al Presedintiei, seful statului a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a adoptat, luni, in sesiune extraordinara, proiectul de modificare a .

Presedintele Traian Basescu a promulgat modificarea Statutului parlamentarilor

Presedintele Traian Basescu a promulgat, joi, Legea pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Seful statului a semnat, joi, decretul privind promulgarea.

Traian Basescu a promulgat modificarea Statutului deputatilor si al senatorilor

Presedintele Traian Basescu a promulgat, astazi, Legea pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, conform unui comunicat al Presedintiei.

Presedintele Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani. Pentru contributia remarcabila la edificarea si consolidarea statului de drept, pentru intreaga activitate pusa in slujba promovarii intereselor Romaniei, pentru competenta si abnegatia dovedite in actul guvernarii, domnul presedinte Traian Basescu a conferit post-mortem Ordinul National Steaua Romaniei - in grad .

Radu Vasile, decorat post-mortem de presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem cu ordinul National Steaua Romaniei pe fostul premier Radu Vasile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )