Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani. Pentru contributia remarcabila la edificarea si consolidarea statului de drept, pentru intreaga activitate pusa in slujba promovarii intereselor Romaniei, pentru competenta si abnegatia dovedite in actul guvernarii, domnul presedinte Traian Basescu a conferit post-mortem Ordinul National Steaua Romaniei - in grad . continuă pe România Liberă

Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile

Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 iulie, decretul de decorare post-mortem a fostului prim-ministru al Romaniei Radu Vasile, potrivit unui comunicat al administratiei prezidentiale.

Radu Vasile, decorat post-mortem de presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem cu ordinul National Steaua Romaniei pe fostul premier Radu Vasile.

Fostul premier Radu Vasile, decorat post-mortem de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani, informeaza Mediafax.

Radu Vasile a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Cavaler

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de decorare post-mortem a fostului prim-ministru al Romaniei Radu Vasile, decedat miercuri. Potrivit Presedintiei, el a fost decorat cu Ordinul National.

Traian Basescu a transmis condoleante familiei lui Radu Vasile

Presedintele Traian Basescu a transmis condoleante familiei fostului premier Radu Vasile, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri. Presedintele a elogiat reusitele guvernului condus de Radu Vasile, ale .

Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului alesilor

Presedintele Traian Basescu a promulgat joi Legea pentru modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, in contextul in care Parlamentul a adoptat in plen proiectul de modificare a statutului alesilor, in acord cu decizia Curtii Constitutionale CCR).

Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului parlamentarilor.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, joi, Legea pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al Presedintiei, seful statului a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a adoptat, luni, in sesiune extraordinara, proiectul de modificare a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )