Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Vasile a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Cavaler

B1 B1,
Radu Vasile a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Cavaler

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de decorare post-mortem a fostului prim-ministru al Romaniei Radu Vasile, decedat miercuri. Potrivit Presedintiei, el a fost decorat cu Ordinul National. continuă pe B1

Presedintele Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani. Pentru contributia remarcabila la edificarea si consolidarea statului de drept, pentru intreaga activitate pusa in slujba promovarii intereselor Romaniei, pentru competenta si abnegatia dovedite in actul guvernarii, domnul presedinte Traian Basescu a conferit post-mortem Ordinul National Steaua Romaniei - in grad .

Radu Vasile, decorat post-mortem de presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem cu ordinul National Steaua Romaniei pe fostul premier Radu Vasile.

Fostul premier Radu Vasile, decorat post-mortem de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani, informeaza Mediafax.

Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile

Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 iulie, decretul de decorare post-mortem a fostului prim-ministru al Romaniei Radu Vasile, potrivit unui comunicat al administratiei prezidentiale.

Miron Cozma: Radu Vasile a fost un om foarte curajos venind la Cozia in 1999. A evitat un razboi civil

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca fostul premier Radu Vasile a fost un om foarte curajos venind la Cozia, in 1999, iar prin pactul incheiat atunci a fost evitat un razboi civil. Miron Cozma a transmis in primul rand condoleante familiei fostului premier, din partea sa a si a familiei sale: Poate ca eu ar trebui sa fiu unul din cei mai vehementi acuzatori fata de activitatea dumnealui, insa nu pot . Eu am o mare admiratie fata de oamenii care au curaj in aceasta tara, chiar in situatii de criza. Pentru mine Radu Vasile a fost un om foarte curajos venind la Cozia, a spus Cozma, amintind de Pacea de la Cozia, pactul incheiat de el cu fostul premier, pentru a pune capat Mineradei din 1999.

Miron Cosma: Pentru mine Radu Vasile a fost un om foarte curajos venind la Cozia

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a povestit despre ce a insemnat pentru el Radu Vasile, referindu-se la Mineriada din 1999. Miron Cozma a declarat ca nu-i poate purta pica pentru ca Radu Vasile s-a dovedit un om foarte curajos.

Traian Basescu, omagiu lui Radu Vasile: A fost un prim-ministru extraordinar de bun. Am tinut unul la altul, ne-am respectat reciproc

Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu fostului premier Radu Vasile, al carui trup a fost depus joi in holul mare al Senatului. Seful statului a precizat ca Radu Vasile, decedat miercuri din cauza.

Traian Basescu i-a adus un ultim omagiu fostului premier Radu Vasile: A fost un om care nu te-a incurcat niciodata sa faci ceva

Presedintele Traian Basescu i-a adus un ultim omagiu fostului premier Radu Vasile, al carui sicriu a fost depus la Senat. Eu am tinut foarte mult la Radu Vasile pentru ca a fost un prim-ministru foarte bun.

Ion Iliescu: Regret ca a incetat din viata Radu Vasile. A fost omul care gasea calea abordarii deschise

Ion Iliescu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca fostul prim-ministru Radu Vasile a fost un om deschis dialogului, care intotdeauna gasea abordari directe. Fostul sef al statului a precizat ca desi se.

Basescu, despre Radu Vasile: A fost un premier bun intr-o perioada extrem de grea pentru Romania

Presedintele Traian Basescu, ministru al Transporturilor in mandatul de premier al lui Radu Vasile, si-a exprimat regretul fata de decesul sefului sau de cabinet din perioada 1998-1999, scrie Jurnalul. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )