Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Belarusului, despre Putin: Nu mai sunt ultimul dictator al Europei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Belarusului, despre Putin: Nu mai sunt ultimul dictator al Europei

Presedintele din Belarus, Alexander Lukashenko, denumit de ceva vreme ultimul dictator al Europei, a afirmat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ca exista dictatori, care sunt mai rai ca mine, informeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

Lukashenko despre Putin: Nu mai sunt ultimul dictator al Europei

Presedintele din Belarus, denumit de ceva vreme ultimul dictator al Europei, se distanteaza de Vladimir Putin si afirma, intr-un interviu acordat Bloomberg, ca exista dictatori, care sunt mai rai ca mine. Motivul pentru noua atitudine a lui Lukashenko, partener traditional al lui Putin, este, se pare, evolutia conflictului din Ucraina. Presedintele cere chiar un rol mai mare pentru SUA in pacificarea Ucrainei.

Nu mai sunt eu ultimul dictator din Europa

Presedintele din Belarus, Aleksandr Lukasenko, denumit uneori ultimul dictator al Europei, s-a distantat de omologul din Rusia, Vladimir Putin pe fondul razboiului din Ucraina), declarand, intr-un publicat joi de Bloomberg, ca exista dictatori mai rai.

Presedintele Belarusului se teme de o agresiune a Rusiei

Presedintele Belarusului, Alexandr Lukasenko, isi construieste orientarea politicii externe actuale avand in calcul o agresiune a Kremlinului asupra tarii sale in viitor, este de parere deputatul Alexandr Cernenco din cadrul Radei Supreme de la Kiev.

Gelu Stefan Diaconu, presedintele Fiscului, despre recuperarea prejudiciului in marile dosare: Nu este usor de executat o sentinta precum cea din cazul ICA/ Intr-un an de zile gradul de recuperare va sta cu totul altfel

Gelu Stefan Diaconu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a vorbit, intr-un interviu pentru HotNews. ro, despre infiintarea unei Directii cu activitate exclusiva de executare silita, care va deveni operationala incepand cu 1 ianuarie 2016. In ceea ce priveste cazul lui Dan Voiculescu, presedintele Fiscului a precizat ca nu a secretizat procedura, dar ca nu este usor de executat o asemenea sentinta. Pe partea recuperarii prejudiciului de 60 de milioane n. red. in dosarul ICA) am facut toate demersurile necesare, dar nu vrem sa ne desfasuram activitatea in zona spectacolului, a adaugat acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )