Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele CNA, Laura Georgescu, spune ca a primit NUP intr-un dosar care a vizat sigla RTV

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CNA, Laura Georgescu, spune ca a primit NUP intr-un dosar care a vizat sigla RTV

Laura Georgescu, presedintele CNA, a declarat pentru Mediafax ca a primit o decizie de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar in care a fost acuzata de Realitatea TV ca nu a pus in aplicare de indata o decizie a Tribunalului, care viza sigla RTV, ce era folosita la acel moment de Romania TV. continuă pe Hotnews

Laura Georgescu, presedintele CNA, spune ca a primit NUP intr-un dosar privit sigla RTV

Presedintele CNA, Laura Georgescu, sustine ca intr-un dosar privind sigla RTV a primit NUP. Anuntul a fost facut luni seara de Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), intr-o declaratie acordata agentiei Mediafax, in contextul in care aceasta a raspuns acuzatiilor aduse de Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara PMP). Elena Udrea a declarat ca PMP a scris un denunt penal impotriva presedintelui CNA pe motiv ca aceasta protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile de la Antena 3.

PMP a scris un denunt penal impotriva presedintei CNA, Laura Georgescu

Elena Udrea, presedintele PMP a anuntat, luni ca partidul pe care-l conduce a scris un denunt penal impotriva presedintelui CNA, Laura Georgescu, pe motiv ca aceasta protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile de la Antena 3, informeaza Mediafax.

Laura Georgescu ii da replica Elenei Udrea: CNA a monitorizat activitatea Antenei 3. Cazul va fi analizat intr-o sedinta cand se intorc patru membri din concediu

Sefa CNA; Laura Georgescu, sustine ca CNA a monitorizat Antena 3 pe subiectul prezentarii procesului ICA, precizand ca acest caz poate fi analizat intr-o sedinta la care sunt prezenti minimum 8 membri ai Consiliului, insa in prezent 4 membri sunt in concediu de odihna, informeaza Mediafax.

Valentin Jucan, despre pana de curent de la CNA: Nu este un incident izolat. Laura Georgescu a mai intrerupt curentul pentru a ajuta A3 (VIDEO)

ValentinJucan, membru CNA, a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca nu este pentru prima data cand presedinte CNA Laura Georgescu intrerupe curentul pentru a.

Valentin Jucan, despre pana de curent de la CNA: Nu este un incident izolat. Laura Georgescu a mai intrerupt curentul pentru a ajuta Antena 3 (VIDEO)

ValentinJucan, membru CNA, a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca nu este pentru prima data cand presedinte CNA Laura Georgescu intrerupe curentul pentru a.

Cazul Antena 3, motiv de cearta la CNA: Iorga spune ca Laura Georgescu minte

Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat ca Laura Georgescu, presedintele CNA, a mintit cand a spus ca nu poate chema din concediu membrii Consiliului pentru a discuta cazul Antena 3.

Laura Georgescu ii raspunde Elenei Udrea: Am monitorizat Antena 3 pe subiectul ICA; patru membri CNA sunt in concediu

Laura Georgescu, presedintele CNA, a declarat, ca raspuns la initiativa PMP de a scrie un denunt penal pe numele ei, ca institutia pe care o conduce a monitorizat Antena 3 pe subiectul prezentarii procesului ICA, mentionand ca acest caz poate fi.

Laura Georgescu poate chema din concediu membrii CNA pentru cazul Antena 3

Unul dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA), Narcisa Iorga, a declarat ca Laura Georgescu a mintit atunci cand a spus ca nu poate chema din concediu membrii CNA pentru a laua in discutie cazul Antena 3.

Sefa CNA da vina pe concedii pentru lipsa unei reactii privind Antena 3. Laura Georgescu, contrazisa de Narcisa Iorga (VIDEO)

Liderul PMP Elena Udrea o acuza pe Laura Georgescu ca protejeaza, prin lipsa sa de reactie, practicile Antenei 3 referitoare la procesul ICA, motiv pentru care a formulat o plangere penala impotriva.

Udrea: Laura Georgescu protejeaza practicile de la Antena 3; am scris un denunt penal pentru abuz in serviciu

Elena Udrea, presedintele PMP a declarat, luni, ca partidul pe care il reprezinta a scris un denunt penal impotriva presedintelui DNA, Laura Georgescu, pe care o acuza ca protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile de la Antena 3.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )