Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Consiliului Regional Cernauti, Mihai Gainiceru, a demisionat din Partidul Regiunilor

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Consiliului Regional Cernauti, Mihai Gainiceru, a demisionat din Partidul Regiunilor

Presedintele Consiliului Regional Cernauti, Mihai Gainiceru, a demisionat, vineri, din Partidul Regiunilor, el declarand pentru Mediafax ca a luat aceasta decizie pentru a fi prevenite incidente in regiunea Cernauti si pentru asigurarea durabilitatii Consiliului Regional Cernauti. continuă pe Hotnews

Presedintele Consiliului Regional Cernauti a demisionat din partidul lui Ianukovici.

Presedintele Consiliului Regional Cernauti, Mihai Gainiceru, a demisionat, vineri, din Partidul Regiunilor, el declarand ca a luat aceasta decizie pentru a fi prevenite incidente in regiunea Cernauti si pentru asigurarea durabilitatii Consiliului Regional Cernauti, anunta Mediafax. Gainiceru a declarat, vineri, ca, in conditiile in care in ultimele zile la Kiev si in alte regiuni din Ucraina situatia social-politica s-a agravat, a decis sa demisioneze din Partidul Regiunilor pentru a preveni .

Sorin Iliesiu a demisionat din PNL. Nu ma asteptam ca Antonescu sa ma numeasca natarau

Senatorul PNL Sorin Iliesiu a anuntat, joi dimineata, ca a demisionat din PNL,dupa ce presedintele partidului, Crin Antonescu, a propus excluderea sa. Demisionez asadar, considerand ca nu mai.

Senatorul Sorin Iliesiu a demisionat din PNL.

Senatorul Sorin Iliesiu a anuntat joi dimineata, intr-o a treia scrisoare deschisa trimisa colegilor, ca a demisionat din Partidul National Liberal PNL), dupa ce presedintele partidului, Crin Antonescu, a propus excluderea sa, informeaza Agerpres. Demisionez asadar, considerand ca nu mai exista nicio speranta pentru invalidarea propunerii de excludere a mea din PNL, facuta de domnul presedinte, spune Sorin Iliesiu in scrisoarea deschisa. Citeste si: UPDATE. Conducerea PNL a decis .

Deputat roman in Consiliul Regional Cernauti: Tinerii sunt in strada aici, dar manifestarile sunt pasnice

Aurica Bojescu, deputat independent in Consiliul Regional din Cernauti, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca in acest oras tinerii protesteaza in mod pasnic, dar, in acelasi timp, situatia este foarte critica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )