Libnet.ro
UNICEF

19:15

Presedintele Curtii Constitutionale din R. Moldova: Implicari masive si nedorite din partea Federatiei Ruse la alegeri

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Curtii Constitutionale din R. Moldova: Implicari masive si nedorite din partea Federatiei Ruse la alegeri

Presedintele Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, Alexandru Tanase, a apreciat, sambata, la Alba Iulia, ca scrutinul parlamentar de duminica este unul complicat, cu implicari masive si nedorite din partea vecinilor estici, respectiv Federatiei Ruse. continuă pe Hotnews

Presedintele Curtii Constitutionale din Republica Moldova acuza Rusia de implicare in alegerile parlamentare

Alexandru Tanase, presedintele Curtii Constitutionale CC) a Republicii Moldova, acuza Rusia ca s-ar implicat in alagerile parlamentare din Moldova, ce se vor desfasura duminica, relateaza Mediafax. Alexandru.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Presedintele CC a Republicii Moldova: Rusia se implica masiv si nedorit in alegerile parlamentare de duminica

Alexandru Tanase, presedintele Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, sustine ca exista implicari masive si nedorite in alegerile de duminica din partea Rusiei care asista mediatic, financiar si nu doar acele formatiuni politice care promit o apropiere de ea.

Curtea Suprema din Republica Moldova mentine decizia de excludere a Partidului Patria din alegeri

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a hotarat sambata sa mentina decizia Curtii de Apel din Chisinau cu privire la excluderea Partidului politic Patria din cursa pentru scrutinul legislativ de duminica, relateaza site-ul Unimedia. info.

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova mentine decizia de excludere a Partidului Patria din alegeri

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a hotarat sambata sa mentina decizia Curtii de Apel din Chisinau cu privire la excluderea Partidului politic Patria din cursa pentru scrutinul legislativ de duminica, relateaza site-ul Unimedia. info.

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova examineaza dosarul excluderii Partidului Patria din alegeri

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova examineaza sambata dosarul excluderii Partidului Patria din cursa electorala, fara prezenta participantilor la proces, informeaza site-ul InProfunzime. md, citat de Mediafax. CSJ a anuntat ca sedinta de examinare a recursului Partidului politic Patria, declarat impotriva deciziei Curtii de Apel Chisinau, din 27 noiembrie, de a anula inregistrarea formatiunii in cursa pentru scrutinul legislativ de duminica va avea loc sambata la ora 11. Recursul se va examina fara citarea si prezenta participantilor la proces.

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat, implicat intr-un accident auto

Masina cu care se deplasa presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, si o alta masina care il insotea au fost implicate sambata intr-un accident rutier. Automobilele.

Partidul Comunistilor din R.Moldova: Este inadmisibil ca Iohannis sa se amestece in procesul electoral din Moldova

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) si-a exprimat ingrijorarea fata de vizita pe care a efectuat-o la Chisinau Klaus Iohannis, apreciind ca este inadmisibil ca un reprezentant al puterii dintr-o tara vecina sa se amestece in procesul electoral din Moldova, scrie Mediafax.

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )