Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Donald Trump ia in considerare elaborarea unei noi interdictii de calatorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Donald Trump ia in considerare elaborarea unei noi interdictii de calatorie

Presedintele Donald Trump a declarat ca ia in considerare elaborarea unui nou ordin executiv care sa blocheze intrarea cetatenilor din anumite tari in Statele Unite, dupa ce implementarea primei interdictii de calatorie a fost blocata la nivel national de catre magistratii federali din Seattle si San Francisco. De asemenea, noul ordin executiv ar putea sa fie anuntat chiar luni sau marti, transmite BBC, citat de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump ia in considerare elaborarea unei noi interdictii de calatorie

Presedintele Donald Trump a declarat vineri noaptea ca ia in considerare elaborarea unui nou ordin executiv care sa blocheze intrarea cetatenilor din anumite tari in Statele Unite, dupa ce implementarea primei interdictii de calatorie a fost blocata la.

Presedintele Trump ia in considerare elaborarea unei noi interdictii de calatorie

Presedintele Donald Trump a declarat vineri noaptea ca ia in considerare elaborarea unui nou ordin executiv care sa blocheze intrarea cetatenilor din anumite tari in Statele Unite .

Donald Trump si-a schimbat discursul in fata lui Xi Jinping. Presedintele american este de acord cu o singura China

Presedintele american Donald Trump a schimbat tonul si a fost de acord sa respecte politica o singura China, in cursul unei discutii telefonice cu omologul sau chinez Xi Jinping. Aceasta repozitionare a noului lider de la Casa Alba este interpretata ca o victorie diplomatica importanta pentru Beijing, care nu accepta nicio critica fata de pretentiile sale asupra Taiwanului, transmite Reuters.

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat trei ordine pentru reducerea criminalitatii

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a semnat, joi, trei ordine executive pentru reducerea criminalitatii si promovarea ordinii publice.

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu Tratatul de Reducere a Armamentului Strategic

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a denuntat, in cursul conversatiei telefonice cu omologul sau rus, Vladimir Putin, Noul Tratat START, care limiteaza desfasurarea focoaselor nucleare ruse si americane.

Donald Trump vrea sa se implice personal in negocierile costurilor pentru ridicarea zidului la granita cu Mexicul: Cand o voi face, pretul va scadea foarte mult

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, ca se va implica direct in negocierile privind costurile constructiei zidului de la granita cu Mexicul. Astfel, el a infirmat relatarile din presa potrivit carora costurile pentru acest proiect vor fi ridicate.

Donald Trump spune ca va diminua costul proiectului zidului de la granita cu Mexic

Presedintele republican Donald Trump a respins sambata acuzatiile ca zidul pe care vrea sa il construiasca a granita dintre SUA si Mexic va costa mai mult decat se anticipase initial si a afirmat ca va reduce pretul, informeaza Reuters.

Donald Trump promite ca se va implica in negocieri pentru a scadea costul zidului de la grantia cu Mexicul INFOGRAFIE

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a promis sambata ca va lua masuri pentru a reduce considerabil costul zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, transmite AFP, adaugand ca estimarile arata ca o astfel de constructie ar costa cateva zeci de miliarde de dolari.

INFOGRAFIE Donald Trump promite ca se va implica in negocieri pentru a scadea costul zidului de la grantia cu Mexicul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a promis sambata ca va lua masuri pentru a reduce considerabil costul zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, transmite AFP, adaugand ca estimarile arata ca o astfel de constructie ar costa cateva zeci de miliarde de dolari.

Vladimir Putin, cadou de importanta istorica pentru Donald Trump: Rusia se pregateste sa extradeze unul dintre cei mai cunoscuti fugari (FOTO)

Serviciile de inteligenta americani au obtinut informatii care atesta ca Rusia oportunitatea de a il extrada pe Edward Snowden drept cadou pentru Donald Trump. Presedintele american a afirmat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )