Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Nicio acuzatie la adresa mea nu e adevarata. Privesc linistit spre viitor, desi ma astept la noi povesti

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit vineri seara, la Realitatea TV, despre asteptarile pe care le are de la Congresul de sambata al formatiunii pe care o conduce si a aratat ca delegatii vor stabili inclusiv numele viitorului candidat la prezidentiale. El le-a raspuns si detractorilor sai si a subliniat ca, desi se asteapta la atacuri politice, isi pastreaza calmul.

Klaus Iohannis: Rolul lui Crin Antonescu va fi extrem de important in campania prezidentiala

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Congresul PNL se reuneste azi la Parlament. Liberalii se pregatesc sa aleaga viitoarea conducere

Membrii PNL, in frunte cu presedintele interimar al formatiunii, Klaus Iohannis, se reunesc astazi, la Palatul Parlamentului, in cadrul unui Congres Extraordinar in care va fi votat noul Statut al partidului, care include prevederi referitoare la alegerea vicepresedintilor formatiunii. Sambata, numele celor din noua conducere vor fi cunoscute, dupa alegerea viitorului lider al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )