Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis: Rolul lui Crin Antonescu va fi extrem de important in campania prezidentiala

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Rolul lui Crin Antonescu va fi extrem de important in campania prezidentiala

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre candidatura la prezidentiale: Intrebarea este doar daca este Klaus Iohannis sau daca sunt eu, dar nu Predoiu

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat, joi seara, la emisiunea Jocuri de Putere de pe Realitatea TV, ca nu doreste sa candideze la prezidentiale, dar recunoaste insa ca daca oamenii din partid i-o cer si sondajele il indica favorit ar accepta sa candideze pentru Cotroceni. Cu tot respectul, foarte sincer, si pentru domnul Predoiu, si pentru PDL. Intrebarea este dupa parerea mea, in acest moment, din dreapta, daca este Klaus Iohannis, sau daca sunt eu, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu: Dreapta are doua optiuni de prezidentiabil, eu sau Iohannis. Eu nu doresc, dar nu exclud

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca partidele de dreapta au in prezent, in mod concret, doua optiuni valabile pentru candidatul la prezidentiale, in persoana sa, sau a lui Klaus.

Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, era unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai reducerii CAS, imediat dupa ce a iesit de la guvernare. Astazi, cand proiectul initiat de Guvern a fost votat in Parlament, Crin Antonescu a lipsit de la vot.

Crin Antonescu: Calin Popescu Tariceanu nu are nicio sansa la prezidentiale

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, ca Tariceanu nu are nicio sansa la alegerile prezidentiale din noiembrie. intrebat ce sanse va avea CalinPopescu Tariceanu la prezidentiale,.

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 22.00

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, va vorbi cu jurnalistul Rares Bogdan despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata si despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale.

Crin Antonescu, la Realitatea TV

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, va vorbi cu jurnalistul Rares Bogdan despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata si despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale.

Crin Antonescu: Pentru Romania, o demisie a lui Basescu ar fi fost buna

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV despre viitorul lider al PNL, care va fi confirmat de Congres sambata, despre sansele unei reveniri in cursa pentru alegererile prezidentiale, precum si ultimele evenimente de pe scena politica din Romania.

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Klaus Iohannis: Nicio acuzatie la adresa mea nu e adevarata. Privesc linistit spre viitor, desi ma astept la noi povesti

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit vineri seara, la Realitatea TV, despre asteptarile pe care le are de la Congresul de sambata al formatiunii pe care o conduce si a aratat ca delegatii vor stabili inclusiv numele viitorului candidat la prezidentiale. El le-a raspuns si detractorilor sai si a subliniat ca, desi se asteapta la atacuri politice, isi pastreaza calmul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )