Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Iohannis se delimiteaza de nominalizarea lui Munteanu din partea PNL la Primaria Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis se delimiteaza de nominalizarea lui Munteanu din partea PNL la Primaria Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, sustinut sau impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei. continuă pe România Liberă

Predoiu il contrazice pe Blaga: Nu imi apartine nominalizarea lui Marian Munteanu, nu vreau sa-mi arog merite necuvenite

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu l-a contrazis, miercuri, pe liderul Vasile Blaga, intr-o postare pe Facebook, privind paternitatea ideii de nominalizare a lui Marian Munteanu, din partea PNL, in cursa pentru Primaria Capitalei, el aratand ca nu el a venit cu aceasta idee si nu isi poate aroga merite necuvenite, potrivit News. ro.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

REVISTA PRESEI. Cui foloseste candidatura lui Marian Munteanu? Din culisele unei decizii in plic

Ziarele de miercuri scriu despre alegerea surpriza din partea PNL a lui Marian Munteanu pentru cursa pentru Primaria Capitalei, dar si despre un nou caz de dopaj care zguduie sportul romanesc.

Cazul Bodnariu: Doi ministri norvegieni avertizeaza ca presiunile din partea politicienilor nationali sau a persoanelor care duc campanii locale sau internationale nu sunt luate in considerare intr-un caz individual

Ministrii norvegieni ai Copiilor si ai Afacerilor UE au transmis presei un articol comun, in contextul situatiei familie Bodnariu, in care precizeaza ca presiunile din partea politicienilor.

Patriarhul Daniel va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Politehnica

Patriarhul Daniel va primi joi din partea Universitatii Politehnica titlul de Doctor Honoris Causa, potrivit unui anunt al universitatii. Joi, in Sala Senatului de la Rectoratul universitatii, Patriarhul.

Klaus Iohannis se delimiteaza de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei

Presedintele Romaniei nu a propus, nu a sustinut si impus conducerii PNL aceasta candidatura, drept urmare nu este implicat in nici un fel in aceasta propunere. Decizia sustinerii lui Marian.

Reactia Gabrielei Firea, dupa nominalizarea lui Munteanu la Primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a salutat decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de edil-sef, Marian Munteanu, si a precizat ca asteapta cu interes sa afle care sunt proiectele acestuia pentru Bucuresti.

Presedintele Iohannis discuta cu partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 12:13 Presedintele discuta cu membrii UDMR Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii UDMR pe tema legilor securitatii nationale au inceput, marti, la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 12:05 Liberalii nu vor sa participe la redactarea celor trei legi privind securitatea nationala *ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL.

Presedintele Iohannis a discutat cu partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 15:40 Iohannis: in procesul de imbunatatire a legislatiei securitatii nationale este nevoie sa pastram echilibrul Presedintele Klaus Iohannis considera ca in domeniul securitatii nationale este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent, precizand ca in procesul de imbunatatire a acestei legislatii este important sa se pastreze echilibrul. *ACTUALIZARE 12:13 Presedintele discuta cu membrii UDMR *ACTUALIZARE 12:05 Liberalii nu vor sa participe la redactarea celor trei legi privind securitatea nationala *ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL.

Presedintele Iohannis l-a decorat pe secretarul general adjunct al NATO

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )