Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, intalnire la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, intalnire la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor avea, luni, la ora 16:00, a doua intalnire de lucru din acest an, discutiile urmand sa aiba loc la Palatul Cotroceni, potrivit Guvernului. intalnirea. continuă pe Antena3

intanire de lucru Iohannis-Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor avea, luni, la ora 16:00, a doua intalnire de lucru din acest an, discutiile urmand sa aiba loc la Palatul Cotroceni, potrivit Guvernului, citat de Mediafax. intalnirea de luni, de la Palatul Cotroceni, este a doua oficiala din acest an.

Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu Victoria Nuland

ACTUALIZARE 14:07 Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va avea, luni, de la ora 14. 00, o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, in cursul vizitei oficialului american in Romania, anunta Administratia Prezidentiala.

Dacian Ciolos a convocat ministrii la o reuniune informala la Vila Lac, pe tema prioritatilor ministerelor

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, astazi, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in.

Dacian Ciolos: Pana la finalul anului ne propunem sa conectam la internet 750 de localitati din rural

Premierul Dacian Ciolos a facut, vineri, o vizita de lucru la Ministerul Comunicatiilor unde a discutat cu ministrul de resort despre prioritati, printre care programul Ro-net - internet la sate, Strategia Nationala Agenda Digitala si securitatea.

Dacian Ciolos, despre demisia consilierei Danei Varga: A fost recrutata de fostul premier

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, in legatura cu demisia consilierului de stat Dana Varga, ca nu exista o abordare discriminatorie in cadrul echipei cu care lucreaza, argumentand ca aceasta a fost numita consilier de fostul prim ministru, iar el si-a recrutat un alt consilier si nu vede de ce trebuie sa aiba loc discutii pe aceasta tema.

Dacian Ciolos, dupa acuzatiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie sa dau explicatii pentru consilieri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca la Guvern nu se fac discriminari in functie de etnie. Declaratia lui vine dupa ce consilierul de stat pe problemele romilor, Dana Varga, a demisionat din.

Dacian Ciolos: Disputele aparute intre companii se resfrang asupra cetatenilor si acest fapt trebuie evitat

Disputele care apar intre companii se rasfrang pana la urma impotriva cetatenilor, iar acest fapt trebuie evitat, a spus premierul Dacian Ciolos, el facand referire directa la diferendul dintre RADET si ELCEN care a avut ca rezultat nelivrarea.

Klaus Iohannis: Ca presedinte, sunt perfect constient de asteptarile anului 2016

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este perfect constient ca presedinte de asteptarile anului 2016, in conditiile in care Romania a fost afectata ani de zile de clientelism, nepotism,.

Avertismentul dur transmis de Klaus Iohannis pentru clasa politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este perfect constient ca presedinte de asteptarile anului 2016, in conditiile in care Romania a fost afectata ani de zile de clientelism, nepotism,.

Dacian Ciolos: Sistemul de securitate cibernetica din Romania are slabiciuni

Sistemul de securitate cibernetica din Romania are inca slabiciuni, insa autoritatea care se ocupa de domeniu are cateva propuneri pentru imbunatatirea acestuia, a declarat, vineri, premierul Dacian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )