Libnet.ro
UNICEF

15:31

Klaus Iohannis: Ca presedinte, sunt perfect constient de asteptarile anului 2016

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Ca presedinte, sunt perfect constient de asteptarile anului 2016

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este perfect constient ca presedinte de asteptarile anului 2016, in conditiile in care Romania a fost afectata ani de zile de clientelism, nepotism,. continuă pe Antena3

Avertismentul dur transmis de Klaus Iohannis pentru clasa politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este perfect constient ca presedinte de asteptarile anului 2016, in conditiile in care Romania a fost afectata ani de zile de clientelism, nepotism,.

Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Reactia lui Klaus Iohannis la atacul lansat de Victor Ponta

Nu ma preocupa scrierile acestui domn, a comentat Klaus Iohannis mesajul dur transmis de Victor Ponta pe Facebook, referitor la situatia din Republica Moldova. Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova.

Surse: Klaus Iohannis va participa la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, alaturi de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, seful statului fiind invitat de autoritatile locale.

Klaus Iohannis, decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind decorarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Ordinul Republicii, informeaza Agerpres, citand Agora. md. Distinctia i-a fost .

Anuntul facut de Klaus Iohannis dupa intalnirea cu delegatia Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis primeste acum la Palatul Cotroceni delegatia Bancii Mondiale. Luni, Guvernul si Banca Mondiala au semnat un memorandum prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica.

Klaus Iohannis, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, de pe 24 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, alaturi de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, seful statului fiind invitat.

Klaus Iohannis primeste delegatia Bancii Mondiale la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis primeste acum la Palatul Cotroceni delegatia Bancii Mondiale. Luni, Guvernul si Banca Mondiala au semnat un memorandum prin care se continua acordarea de servicii de asistenta tehnica.

Klaus Iohannis, mesaj dupa atentatele sangeroase din Turcia si Irak

Klaus Iohannis condamna atentatele care au avut loc in ultimele doua zile in Turcia si in Irak si transmite condoleante familiilor victimelor, precizand ca este nevoie de mai multa fermitate si.

Klaus Iohannis, prima reactie la drama familiei Bodnariu

Klaus Iohannis a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca urmareste cu mare atentie si preocupare ceea ce se intampla familiei Bodnariu in Norvegia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )