Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep, asteptati la meciul de Cupa Davis Romania-Israel de la Sibiu. Doi dintre israelieni au parinti romani

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep, asteptati la meciul de Cupa Davis Romania-Israel de la Sibiu. Doi dintre israelieni au parinti romani

Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep se numara printre personalitatile invitate la meciul de Cupa Davis dintre Romania si Israel, eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani al Sibiu. continuă pe Adevărul

Directorul FBI se afla la Bucuresti, unde se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta

Directorul FBI se afla la Bucuresti. James Comey a avut, marti dimineata, o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, urmand ca apoi sa participe la o reuniune cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse.

Presedintele Klaus Iohannis convoaca prima sedinta a CSAT. Care sunt temele pe ordinea de zi

Klaus Iohannis, a convocat prima sedinta CSAT in calitate de presededinte al Romaniei, pentru marti. Conform comunicatului oficial remis de Administratia Prezidentiala, sedinta va avea loc la ora.

Klaus Iohannis i-a daruit ghiocei sotiei sale: Ca pe vremea primului nostru 1 martie

Presedintele Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei cu ocazia primei zi de primavara.

Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de astazi, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis, dupa CSAT: Am evaluat conflictul din Ucraina, langa granitele noastre sunt ucisi oameni

Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca in CSAT s-a evaluat conflictul din Ucraina, aratand ca dupa mai bine de o jumatate de secol de pace, in apropierea granitelor noastre sunt ucisi.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

Directorul FBI este la Bucuresti, s-a intalnit cu Klaus Iohannis si Victor Ponta

James Comey, directorul Federal Bureau of Investigation FBI) din Statele Unite, se afla la Bucuresti si a avut, astazi dimineata, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, venind pe urma la sediul Guvernului, pentru o intrevedere cu premierul Victor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )