Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Mauritaniei a fost impuscat din greseala

B1 B1,
Presedintele Mauritaniei a fost impuscat din greseala

Mohamed Ould Abdelaziz, presedintele Mauritaniei, a fost impuscat din greseala de propriii militari, informeaza Reuters. Din fericire, nu a murit, dar a fost supus unei interventii chirurgicale la. continuă pe B1

Presedintele Mauritaniei a fost impuscat din greseala de propriii militari

Presedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdelaziz, a fost ranit dupa ce a fost impuscat din greseala de propriii militari, informeaza BBC News online. Presedintele a fost supus unei.

Presedintele Mauritaniei a suferit rani usoare dupa ce a fost impuscat, din greseala, de un soldat

Presedintele Mauritaniei Mohamed Ould Abdel Aziz a fost ranit usor, dupa ce un soldat din patrula militara mauritana a deschis, din greseala, focul asupra convoiului prezidential, a anuntat duminica un purtator de cuvant al guvernului mauritan, citat de Reuters.

Presedintele Mauritaniei impuscat din greseala.

Presedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdelaziz, a fost ranit dupa ce a fost impuscat din greseala de propriii militari. Presedintele a fost supus unei interventii chirurgicale la brat si va fi transferat in strainatate pentru tratament, precizeaza surse oficiale, informeaza Mediafax Ministrul mauritan al Comunicatiilor, Hamdi Ould Mahjoub, a declarat ca o patrula militara a deschis focul din greseala spre convoiul prezidential. Multi dintre locuitorii din capiatala Nouakchott cred ca .

Presedintele Mauritaniei, impuscat din greseala de un militar

Presedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdel Aziz a fost ranit usor, dupa ce un soldat din patrula militara mauritana a deschis, din greseala, focul asupra convoiului prezidential, a anuntat astazi un purtator de cuvant al guvernului mauritan, informeaza Reuters.

Panica in Germania: Mii de persoane au fost evacuate din cauza unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial

Peste 10. 000 de persoane au fost evacuate, vineri, dintr-un cartier rezidential al orasului german Potsdam, dupa descoperirea unei bombe neexplodate de 250 de kg din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial in.

Concertul lui Bocelli a fost mutat, din cauza cererii prea mari de bilete

Concertul tenorului italian Andrea Bocelli, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti, se va desfasura pe 25 mai 2013, la Romexpo. Cum cererile de bilete au depasit.

Privatizarea Tarom: A fost ales un manager austriac, fost director din cadrul Austrian Airlines

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat vineri, ca managementul companiei Tarom a fost preluat de un fost director din cadrul Austrian Airlines, pe nume Heinrich Vystoupil, potrivit Digi24. De asemenea,.

Mozilla Firefox 16 a fost retras din cauza unei brese de securitate

Cea mai recenta versiune a browser-ului Mozilla Firefox a fost retrasa in urma descoperirii unei brese de securitate, relateaza BBC. Utilizatorii care au facut upgrade la versiunea 16 au fost sfatuiti sa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )