Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presedintele Mauritaniei, impuscat din greseala de un militar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Mauritaniei, impuscat din greseala de un militar

Presedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdel Aziz a fost ranit usor, dupa ce un soldat din patrula militara mauritana a deschis, din greseala, focul asupra convoiului prezidential, a anuntat astazi un purtator de cuvant al guvernului mauritan, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Mauritaniei impuscat din greseala.

Presedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdelaziz, a fost ranit dupa ce a fost impuscat din greseala de propriii militari. Presedintele a fost supus unei interventii chirurgicale la brat si va fi transferat in strainatate pentru tratament, precizeaza surse oficiale, informeaza Mediafax Ministrul mauritan al Comunicatiilor, Hamdi Ould Mahjoub, a declarat ca o patrula militara a deschis focul din greseala spre convoiul prezidential. Multi dintre locuitorii din capiatala Nouakchott cred ca .

Presedintele Mauritaniei a suferit rani usoare dupa ce a fost impuscat, din greseala, de un soldat

Presedintele Mauritaniei Mohamed Ould Abdel Aziz a fost ranit usor, dupa ce un soldat din patrula militara mauritana a deschis, din greseala, focul asupra convoiului prezidential, a anuntat duminica un purtator de cuvant al guvernului mauritan, citat de Reuters.

Presedintele Mauritaniei a fost impuscat din greseala de propriii militari

Presedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdelaziz, a fost ranit dupa ce a fost impuscat din greseala de propriii militari, informeaza BBC News online. Presedintele a fost supus unei.

Presedintele Mauritaniei a fost impuscat din greseala

Mohamed Ould Abdelaziz, presedintele Mauritaniei, a fost impuscat din greseala de propriii militari, informeaza Reuters. Din fericire, nu a murit, dar a fost supus unei interventii chirurgicale la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )