Libnet.ro
UNICEF

15:31

Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier si cere un alt nume

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier si cere un alt nume

Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Turcanu, purtatorul de cuvant al presedintelui. Timofti le-a cerut reprezentantilor coalitiei sa propuna un alt nume pana joi la ora 12. continuă pe Hotnews

Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc: Exista suspiciuni ca nu este integru

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, respinge candidatura lui Vladimir Plahotniuc la functia de prim-ministru. Seful statului a luat aceasta decizie astazi, 13 ianuarie, la Resedinta de stat de la Condrita, dupa consultarile cu reprezentantii majoritatii parlamentare, constituite recent de un numar de 56 de deputati.

R. Moldova: Candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier, respinsa de presedintele Nicolae Timofti

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a respins, miercuri, candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier si a cerut majoritatii parlamentare sa propuna un nou candidat.

Criza politica in Moldova: Presedintele Nicolae Timofti a refuzat sa-l desemneze premier pe Vlad Plahotniuc pe motive de integritate / Noua majoritate parlamentara insista si il propune din nou pe Plahotniuc

Noua coalitie guvernamentala din Parlamentul Moldovei l-a propus de Vlad Plahotniuc drept premier, a anuntat astazi unul dintre liderii PD, partidul controlat de facto de oligarhul moldovean, insa presedintele Nicolae Timofti a respins candidatura lui Plahotniuc, principalul sau adversar politic, pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Turcanu, purtatorul de cuvant al presedintelui. Timofti le-a cerut reprezentantilor coalitiei sa propuna un alt nume pana joi la ora 12. Timofti era obligat de o decizie a CCR sa accepte numele propus, daca propunerea vine din partea unei majoritati parlamentare - cum a fost cazul de fata. Vezi in text evenimentele unei zile decisive pentru Moldova:.

Criza politica in Republica Moldova. Presedintele a respins candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, candidatura ce a fost inaintata miercuri de Partidul Democrat PDM), si a.

Republica Moldova are o noua majoritate guvernamentala stransa in jurul partidului lui Vlad Plahotniuc

56 de parlamentari moldoveni din totalul de 101 au semnat si transmis presedintelui Nicolae Timofti o declaratie prin care il instiinteaza ca au creat o majoritate parlamentara, anunta Agora. md. Majoritatea sui-generis e realizata in jurul PD, partidul controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc. La cei 20 de parlamentari democrati s-au raliat Partidul Liberal Mihai Ghimpu), 15 parlamentari care au parasit Partidul Comunistilor si 8 parlamentari plecati din PLDM, partidul Lui Vlad Filat aflat in arest preventiv intr-un dosar de mega-coruptie).

Presedintele Iohannis, decorat cu Ordinul Repubicii de Nicolae Timofti

Presedintele Klaus Iohannis a fost decorat, miercuri, cu Ordinul Republicii, de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in semn de profunda gratitudine pentru sustinerea constanta a eforturilor de integrare europeana a Republicii Moldova.

Nicolae Timofti l-a decorat pe Iohannis

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a decorat miercuri pe presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Republicii in semn de profunda gratitudine pentru sustinerea constanta a eforturilor de integrare europeana a Republicii Moldova.

Nicolae Timofti l-a decorat pe Klaus Iohannis cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Republicii presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

UPDATE Comunistii au refuzat sa discute cu Nicolae Timofti despre un candidat la functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a invitat deputatii socialisti si comunisti la o noua runda de consultari in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru, transmite IPN.

Vlad Plahotniuc, om de afaceri, fost politician - o schita de portret realizata de Radio Europa Libera

Trena mediatica a lui Vlad Plahotniuc are un inceput aproximativ, undeva in intervalul guvernarii comuniste 2001-2009), cand era prezentat drept un apropiat al familiei Voronin, ceea ce pentru unii era un cusur, pentru altii, dimpotriva, o virtute, scrie Radio Europa Libera, care realizeaza un portret al politicianului moldovean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )