Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele PSD Cluj-Napoca a demisionat din functie.

România Liberă România Liberă,
Presedintele PSD Cluj-Napoca a demisionat din functie.

Presedintele organizatiei Cluj-Napoca a PSD, Mircea Jorj, a demisionat din functie, anunta Agerpres. PSD Cluj a confirmat, joi, demisia acestuia, printr-un comunicat foarte scurt. Dl. Mircea Jorj s-a retras miercuri, 15 ianuarie, din functia de presedinte al PSD Cluj-Napoca, se spune in comunicatul PSD Cluj, fara sa fie oferite nici un fel de alte informatii. Mircea Jorj nu a putut fi contactat, noteaza Agerpres. Din septembrie 2012, el este vicepresedinte al Agentiei Nationale a . continuă pe România Liberă

PSD Cluj-Napoca a ramas fara lider. Mircea Jorj a demisionat: consider ca e mai bine asa

Mircea Jorj, presedintele organizatiei municipale a PSD Cluj-Napoca, a declarat joi, 16 ianurie, ca se retrage din functia de presedinte. El a ocupat trei ani aceasta functie.

Targ de nunti la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca. Care sunt noile tendinte

Muzeul de Arta din Cluj-Napoca gazduieste weekendul acesta a opta editie a targului Nunta la Palat. Zeci de firme cu experienta in domeniul organizarii si furnizarii de servicii pentru nunti vor fi prezente cu rochii de mireasa in trend pana la aranjamente florale de poveste sau dulciuri care iti lasa gura apa.

Dezbatere: cum va sprijini Primaria Cluj-Napoca antreprenorii

Tinerii antreprenori si studentii cu initiativa sunt chemati sunt chemati la dezbaterea privind modalitatea in care va fi incadrat antreprenoriat in strategia de dezvoltare a orasului Cluj-Napoca pentru perioada 2014-2020. Evenimentul are loc joi in sala de sticla a Primariei, de la 11.

Taxele locale pot fi achitate la Cluj-Napoca utilizand telefonul mobil

Primaria Cluj-Napoca pune la dispozitia cetatenilor posibilitatea de a-si achita impozitele si taxele locale prin dispozitive mobile. Clujenii vor primi un cod QR, astfel incat, printr-o simpla scanare cu un smartphone sau cu o tableta, cetatenii sa poata achita online taxele si impozitele.

Partidul extremist Jobbik din Ungaria a infiintat o filiala la Cluj

Partidul Jobbik din Ungaria a deschis o filiala la Cluj-Napoca, scopul principal fiind de a comunica problemele minoritatii maghiare din Romania catre Ungaria.

Leacul impotriva stresului din sesiune? O camera cu catei la UBB

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca le pregateste o surprinza studentilor pentru sesiunea care vine: o metoda terapeutica prin care sa scape de stres, o camera cu catei.

Prima statie romaneasca de cercetare din Antarctica implineste 8 ani. Poarta si numele savantului Emil Racovita

Azi, 13 ianuarie 2014, se implinesc 8 ani de la infiintarea primei statii romanesti de cercetare din Antarctica, statie care se numeste Law-Racovita. Speologul iesean Emil Racovita a trait mai bine de 20 de ani la Cluj-Napoca, unde a fost profesor si unde a pus biospeologiei.

Prima statie romaneasca de cercetare din Antarctica implineste 8 ani

Azi, 13 ianuarie 2014, se implinesc 8 ani de la infiintarea primei statii romanesti de cercetare din Antarctica, statie care se numeste Law-Racovita. Speologul iesean Emil Racovita a trait mai bine de 20 de ani la Cluj-Napoca, unde a fost profesor si unde a pus bazele biospeologiei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )