Libnet.ro
UNICEF

21:30

Presedintele suspendat al CJ Arad, Iotcu, ramane sub control judiciar pana dupa alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele suspendat al CJ Arad, Iotcu, ramane sub control judiciar pana dupa alegerile locale

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Arad, Iotcu Petru Nicolae, ramane sub control judiciar pana dupa alegerile locale, dupa ce Tribunalul Timis i-a respins, miercuri, cererea de revocare a masurii, prelungindu-i controlul judiciar cu 60 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, inculpat pentru ca ar fi cerut 50.000 de euro de la un om de afaceri ca sa-si plateasca aparitii la TV: Imi retrag candidatura la primaria Bucuresti. Sunt pus sub control judiciar de procurori

Ludovic Orban a anuntat la iesirea de la DNA ca a fost pus sub inculpare sub control judiciar si ca, de aceea, renunta la candidatura pentru Primaria Bucurestiului. De asemenea, liberalul a spus ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si din pozitia de prim-vicepresedinte al PNL. Potrivit lui Orban, procurorii il acuza de obtinerea de foloase necuvenite in executarea functiei politice. 02: DNA arata intr-un comunicat ca Orban ar fi cerut de la un om de afaceri 50. 000 de euro in numerar pentru a remit banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului.

Ludovic Orban, audiat la DNA in dosarul in care a fost plasat sub control judiciar (VIDEO)

Liberalul Ludovic Orban s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar, informeaza B1 TV. La sosirea la DNA, Orban a r.

Directorul spitalului din Tecuci a fost plasat sub control judiciar

Directorul Spitalului Municipal Anton Cincu din Tecuci, Teodor Negru, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile pentru suspiciuni de savarsire a unor infractiuni de coruptie.

Jurnalistul retinut pentru santaj de DNA, pus sub control judiciar 60 de zile

Tribunalul Mures a decis, marti seara, luarea masurii controlului judiciar pentru pe o durata de 60 de zile fata de jurnalistul Tanasa Julien, impotriva caruia procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures au dispus inceperea urmaririi penale pentru santaj.

Darius Valcov ramane sub control judiciar

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, precum si fostul primar al municipiului Slatina, Minel Prina, inculpati pentru infractiuni de coruptie intr-un dosar pe rolul inaltei Curti de.

Ludovic Orban, sub control judiciar: isi RETRAGE candidatura la Primaria Capitalei si DEMISIONEAZA din functiile de vicepresedinte al PNL si al Camerei Deputatilor. DE CE iL ACUZA PROCURORII

Ludovic Orban si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei si a demisionat din functiile de prim-vicepresedinte al PNL si de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Procurorii DNA il acuza pe Orban de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Ludovic Orban, urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA: imi retrag candidatura la Primaria Capitalei. Demisionez din functia de vicepresedinte al PNL si din vicepresedinte al Camerei Deputatilor (VIDEO)

Scena politica a fost din nou aruncata in aer de DNA. Liberalul Ludovic Orban a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei, dupa o vizita la DNA. La iesire, acesta a spus ca i s-a impu.

DNA a prelungit controlul judiciar in cazul primarul de la Urziceni, cercetat pentru abuz in serviciu

Constantin Sava, primarul orasului Urziceni va mai fi inca 60 de zile sub control judiciar. Procurorii DNA au decis ca masura sia se aplice pe perioada 12 aprilie 2016-10 iunie 2016. Primarul este cercetat pentru instigari la abuz in serviciu. Totodata, procurorii au impus, in plus, obligatia de a nu exercita functia de primar al municipiului Urziceni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )