Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, dupa intalnirea cu Putin: Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Hotnews Hotnews,
 Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, dupa intalnirea cu Putin: Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic, a declarat marti presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, in timpul unei intalniri cu Vladimir Putin la Kremlin, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, despre intalnirea cu Putin: Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic, a declarat marti presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, in timpul unei intalniri cu Vladimir Putin la Kremlin, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici vrea ca Ucraina si Rusia sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic, a declarat marti presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, in cadrul unei intalniri la Kremlin cu omologul sau rus, Vladimir Putin,.

Viktor Ianukovici pregateste o remaniere guvernamentala

Autoritatile de la Kiev vor anunta in viitorul apropiat o remaniere guvernamantala, prin demisia mai multor oficiali de rang inalt. Kommersant-Ucraina transmite ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, ii va.

Ianukovici: Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic

Ucraina si Rusia trebuie sa isi dezvolte parteneriatul strategic, a declarat, astazi, presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, in cadrul unei intalniri la Kremlin cu omologul sau rus, Vladimir Putin.

Ucraina: zeci de mii de oameni, in strada pentru Viktor Ianukovici

Aproximativ 60. 000 de manifestanti s-au reunit sambata in centrul Kievului, potrivit politiei, cu scopul de a-l sustine pe presedintele Viktor Ianukovici, vizat de trei saptamani de o miscare de contestare fara precedent din partea opozitiei proeuropene, relateaza AFP.

Kiev: Zeci de mii de persoane manifesteaza sustinandu-l pe Viktor Ianukovici

Aproximativ 60. 000 de manifestanti s-au manifesteaza in centrul Kievului, potrivit politiei, cu scopul de a-l sustine pe presedintele Viktor Ianukovici, vizat de trei saptamani de o miscare de contestare fara precedent din partea opozitiei proeuropene, relateaza AFP.

Putin anunta scaderea pretului gazelor pe care Rusia le vinde Ucrainei

Rusia va scadea pretul gazelor naturale pe care le vinde Ucrainei, a anuntat, azi, presedintele rus Vladimir Putin, dupa intalnirea cu omologul sau ucrainean, Viktor Ianukovici, la Moscova, arata AFP.

Rusia si Ucraina semneaza un acord comercial. Putin anunta scaderea pretului la gazele vandute Ucrainei

Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. Rusia va scadea pretul gazelor naturale pe care le vinde Ucrainei, a anuntat marti presedintele rus Vladimir Putin.

UPDATE. Acord Rusia-Ucraina. Putin anunta ca va scadea pretul gazelor.

UPDATE: Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest acord a fost semnat alaturi de alte documente, la incheierea negocierilor intre Ianukovici si omologul sau rus, Vladimir Putin, in timp ce opozitia ucraineana manifesteaza la Kiev de la renuntarea, la sfarsitul lui noiembrie, la un Acord de Asociere cu Uniunea .

Ucraina: 60.000 de persoane participa la un miting de sustinere pentru presedintele Ianukovici

Circa 60. 000 de manifestanti s-au adunat sambata in centrul Kievului, potrivit politiei, pentru a-l sustine pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )