Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina: zeci de mii de oameni, in strada pentru Viktor Ianukovici

Adevărul Adevărul,
Ucraina: zeci de mii de oameni, in strada pentru Viktor Ianukovici

Aproximativ 60. 000 de manifestanti s-au reunit sambata in centrul Kievului, potrivit politiei, cu scopul de a-l sustine pe presedintele Viktor Ianukovici, vizat de trei saptamani de o miscare de contestare fara precedent din partea opozitiei proeuropene, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Kiev: Zeci de mii de persoane manifesteaza sustinandu-l pe Viktor Ianukovici

Aproximativ 60. 000 de manifestanti s-au manifesteaza in centrul Kievului, potrivit politiei, cu scopul de a-l sustine pe presedintele Viktor Ianukovici, vizat de trei saptamani de o miscare de contestare fara precedent din partea opozitiei proeuropene, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici a propus aministierea manifestantilor arestati pentru incheierea conflictului din Ucraina

Presedintele Ucraine, Viktor Ianukovici a propus, vineri, decretarea unei amnistii pentru manifestantii arestati in cursul miscarii de contestare, in ultimele saptamani, potrivit unui anunta al.

Ucraina: 60.000 de persoane participa la un miting de sustinere pentru presedintele Ianukovici

Circa 60. 000 de manifestanti s-au adunat sambata in centrul Kievului, potrivit politiei, pentru a-l sustine pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP.

Opozitia ucraineana, la negocieri cu presedintele Viktor Ianukovici

Liderii opozitiei ucrainene urmeaza sa participe vineri la negocieri cu presedintele Viktor Ianukovici, informeaza AFP. Merg toti trei la masa rotunda, a declarat Oksana Zinovieva, o purtatoare de cuvant a.

De doua zile sunt captivi intre nameti. Zeci de oameni din doua localitati din Apuseni, blocati in zapada de DOI metri

Zeci de oameni din doua localitati din muntii Apuseni sunt blocati din cauza zapezii. Copiii nu au mai ajuns de doua zile la scoala si nici adultii la serviciu. Vantul puternic a viscolit zapada de doi.

Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii.

Noaptea de marti spre miercuri a fost cea mai geroasa de pana acum. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat -21 de grade. La Toplita s-au inregistrat -19 grade, iar la Joseni -17 grade. In Bucuresti s-au inregistrat -10 grade Celsius. Din cauza zapezii si a viscolului, zeci de oameni au ramas izolati. Probleme au fost in trei sate si un oras din judetul Alba, informeaza B1TV. Au fost probleme si pe drumul E 576.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )