Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Ianukovici pregateste o remaniere guvernamentala

Antena3 Antena3,
Viktor Ianukovici pregateste o remaniere guvernamentala

Autoritatile de la Kiev vor anunta in viitorul apropiat o remaniere guvernamantala, prin demisia mai multor oficiali de rang inalt. Kommersant-Ucraina transmite ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, ii va. continuă pe Antena3

Ucraina: zeci de mii de oameni, in strada pentru Viktor Ianukovici

Aproximativ 60. 000 de manifestanti s-au reunit sambata in centrul Kievului, potrivit politiei, cu scopul de a-l sustine pe presedintele Viktor Ianukovici, vizat de trei saptamani de o miscare de contestare fara precedent din partea opozitiei proeuropene, relateaza AFP.

Kiev: Zeci de mii de persoane manifesteaza sustinandu-l pe Viktor Ianukovici

Aproximativ 60. 000 de manifestanti s-au manifesteaza in centrul Kievului, potrivit politiei, cu scopul de a-l sustine pe presedintele Viktor Ianukovici, vizat de trei saptamani de o miscare de contestare fara precedent din partea opozitiei proeuropene, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici a propus aministierea manifestantilor arestati pentru incheierea conflictului din Ucraina

Presedintele Ucraine, Viktor Ianukovici a propus, vineri, decretarea unei amnistii pentru manifestantii arestati in cursul miscarii de contestare, in ultimele saptamani, potrivit unui anunta al.

Opozitia ucraineana, la negocieri cu presedintele Viktor Ianukovici

Liderii opozitiei ucrainene urmeaza sa participe vineri la negocieri cu presedintele Viktor Ianukovici, informeaza AFP. Merg toti trei la masa rotunda, a declarat Oksana Zinovieva, o purtatoare de cuvant a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )