Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce presupune starea de urgenta internationala declarata joi de OMS

Hotnews Hotnews,
 Ce presupune starea de urgenta internationala declarata joi de OMS

Declararea starii de urgenta duce la masuri mult mai stricte in domeniul sanatatii, la o crestere a finantarii in domeniul medical si la alocarea unor resurse suplimentare pentru prevenirea raspandirii bolii, potrivit Mediafax. De asemenea, o astfel de decizie ar putea determina statele lumii sa impuna restrictii asupra comertului si libertatii de miscare a populatiei. continuă pe Hotnews

Coronavirus, urgenta internationala: decizia ingrijoratoare a Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Coronavirus pare sa fie mai periculos decat s-a estimat initial, iar amploarea modului in care se extinde este terifianta pentru autoritati. Din acest motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat virusul ca fiind o urgenta internationala. in doar cateva saptamani, coronavirus a provocat foarte multe decese, iar cazuri de oameni infectati au fost depistate in .

in ce situatii a mai declarat OMS stare de urgenta internationala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat,joi, epidemia declansata de coronavirusul din China ca fiind o urgenta globala, dupa ce boala a ucis 213 oameni si s-a extins in peste 20 de tari.

Noul coronavirus din China - Organizatia Mondiala a Sanatatii a decretat urgenta internationala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat joi seara ca epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China constituie acum o urgenta de sanatate publica la nivel international, in conditiile in care maladia s-a extins in cel putin 18 tari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )