Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce situatii a mai declarat OMS stare de urgenta internationala

Adevărul Adevărul,
in ce situatii a mai declarat OMS stare de urgenta internationala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat,joi, epidemia declansata de coronavirusul din China ca fiind o urgenta globala, dupa ce boala a ucis 213 oameni si s-a extins in peste 20 de tari. continuă pe Adevărul

Coronavirus, urgenta internationala: decizia ingrijoratoare a Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Coronavirus pare sa fie mai periculos decat s-a estimat initial, iar amploarea modului in care se extinde este terifianta pentru autoritati. Din acest motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat virusul ca fiind o urgenta internationala. in doar cateva saptamani, coronavirus a provocat foarte multe decese, iar cazuri de oameni infectati au fost depistate in .

Noul coronavirus din China - Organizatia Mondiala a Sanatatii a decretat urgenta internationala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat joi seara ca epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China constituie acum o urgenta de sanatate publica la nivel international, in conditiile in care maladia s-a extins in cel putin 18 tari.

Ce presupune starea de urgenta internationala declarata joi de OMS

Declararea starii de urgenta duce la masuri mult mai stricte in domeniul sanatatii, la o crestere a finantarii in domeniul medical si la alocarea unor resurse suplimentare pentru prevenirea raspandirii bolii, potrivit Mediafax. De asemenea, o astfel de decizie ar putea determina statele lumii sa impuna restrictii asupra comertului si libertatii de miscare a populatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )