Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga ar fi jurat credinta Statului Islamic

B1 B1,
Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga ar fi jurat credinta Statului Islamic

Tanarul Omar el-Hussein, de 22 de ani, presupusul autor al atacurilor comise in weekend la Copenhaga, pare ca a jurat credinta liderului gruparii Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi intr-un mesaj postat pe. continuă pe B1

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga ar fi jurat credinta SI

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga, soldate cu doi morti, tanarul Omar el-Hussein, in varsta de 22 de ani, a jurat credinta liderului gruparii Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi, intr-un mesaj postat pe Facebook inainte de atacuri, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga a fost identificat

Presupusul autor al celor doua atacuri mortale de la Copenhaga a fost identificat ca fiind un danez de 22 de ani, Omar El-Hussein, a anuntat, duminica, cotidianul danez Ekstra Bladet, informeaza AFP, potrivit Agerpre.

ALERTA in Copenhaga. Presupusul autor al atacurilor de sambata A FOST UCIS

10 - Barbatul impuscat mortal de politisti, duminica dimineata, in cartierul Norrebro, Copenhaga, este autorul atacurilor armate de sambata, scrie BBC News. Politia a anuntat ca.

Nou atac armat la Copenhaga: Politia daneza anunta ca l-a impuscat pe presupusul autor al atacurilor

Inca un atac armat a avut loc la Copenhaga la aproximativ zece ore dupa primul incident, produs sambata dupa-amiaza, si soldat cu un mort si trei raniti, transmite CNN. in noaptea de sambata spre.

Tanarul de 22 de ani, binecunoscut politiei ca infractor

Politia daneza a anuntat ca il cunostea bine pe presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga - soldate cu doi morti si cinci raniti, un tanar in varsta de 22 de ani, nascut si crescut in tara, care avea legaturi cu organizatii infractionale, potrivit postului danez TV2, citat de Le Parisien.

FOTO: JIHADISTII Statului Islamic au motive de GROAZA. Pana si PUTIN este UMILIT de regele Iordaniei. Cine este soldatul universal Abdullah al II-lea

Regele Iordaniei Abdullah al II-lea a ordonat bombardarea Statului Islamic pana cand armata sa va ramane fara gloante si combustibil.

Egiptul bombardeaza pozitiile Statului Islamic in Libia, pentru a razbuna decapitarea a 21 de crestini / Presedintele al-Sissi cere o interventie ferma a comunitatii internationale in Libia

Avioane de lupta egiptene bombardau luni pozitii ale Statului Islamic SI) in Libia, dupa ce organizatia jihadista a revendicat decapitarea a 21 de crestini copti din Egipt, scrie AFP. Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a convocat de urgenta, duminica seara, Consiliul national de aparare si a promis sa pedepseasca asasinatele de o maniera adecvata.

Schimb de scrisori intre SUA si Iran: acord pe programul nuclear contra colaborare impotriva Statului Islamic

Ayatolahul Ali Khamenei, liderul supreme al Iranuluiar fi raspuns recent unei scrisori trimisa de Barack Obama prin care presedintele American propunea un acord privind programul nuclear al Iranului si colaborarea celor doua state impotriva luptatorilor Statului Islamic.

Schimb de scrisori intre SUA si Iran: acord pe programul nuclear in schimbul colaborarii impotriva Statului Islamic

Ayatolahul Ali Khamenei, liderul supreme al Iranului, ar fi raspuns recent unei scrisori trimisa de Barack Obama prin care presedintele american propunea un acord privind programul nuclear al Iranului si colaborarea celor doua state impotriva luptatorilor Statului Islamic.

Ayatolahul Ali Khamenei al Iranului, in dialog cu Barack Obama: acord pe programul nuclear in schimbul colaborarii impotriva Statului Islamic

Ayatolahul Ali Khamenei, liderul supreme al Iranului, ar fi raspuns recent unei scrisori trimisa de Barack Obama prin care presedintele american propunea un acord privind programul nuclear al Iranului si colaborarea celor doua state impotriva luptatorilor Statului Islamic.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )