Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presupusul ucigas al deputatei Jo Cox a fost inculpat pentru omucidere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presupusul ucigas al deputatei Jo Cox a fost inculpat pentru omucidere

Presupusul ucigas al deputatei Jo Cox a fost inculpat pentru omucidere, a anuntat ieri politia britanica, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Presupusul ucigas al deputatei britanice Jo Cox a fost inculpat pentru omucidere si va aparea sambata in fata judecatorilor

Thomas Mair 52 de ani), presupusul asasin al deputatei britanice Jo Cox, a fost inculpat oficial pentru omucidere, a anuntat sambata Politia din Marea Britanie, intr-un comunicat. Thomas Mair, 52 de ani, din Birstall nordul Angliei) va aparea sambata in premiera in fata magistratilor, scrie AFP.

Experti americani dezvaluie ca presupusul ucigas al deputatei britanice Jo Cox a achizitionat un manual pentru arme improvizate

Expertii de la Southern Poverty Law Centre din SUA dezvaluie ca Tommy Mair, presupusul ucigas al deputatei laburiste britanice Jo Cox, a cumparat pe internet un manual pentru realizarea de arme improvizate de la o organizatie care militeaza pentru suprematia rasei albe, relateaza The Telegraph.

Cine este presupusul ucigas al deputatei britanice Jo Cox

Barbatul suspectat ca a ucis-o pe deputata laburista Jo Cox este un singuratic care a marturisit ca se simte izolat social si deconectat de la societate in urma unei boli psihice de care sufera de mult timp, care facea voluntariat la o scoala din apropiere de casa sa si care isi ajuta vecinii, a relateaza Daily Mail.

Marea Britanie: Presupusul ucigas al deputatei pro-UE Jo Cox era un simpatizant neonazist (FOTO)

Presupusul ucigas al deputatei laburiste britanice pro-UE, Jo Cox, era un sustinator fervent al unui grup neonazist cu sediul in SUA, a informat joi un grup de aparare a drepturilor civile,.

Presupusul ucigas al deputatei britanice pro-UE Jo Cox era un simpatizant neonazist

ACTUALIZARE 11:30 Suspectul arestat in legatura cu uciderea deputatei britanice Jo Cox a fost sub ingrijire medicala pentru afectiuni psihice, a facut psihoterapie si a luat medicatie specifica, scrie presa britanica.

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate .

Prefectul judetului Iasi, despre autocarul rasturnat la Persani: Contractul a fost incheiat pentru transportul a 33 de persoane, contra sumei de 6.700 de lei, in intervalul 17-20 iunie

Autocarul care s-a rasturant vineri pe DN1, in dreptul localitatii Persani din Brasov a fost inchiriat contra sumei de 6. 700 lei, pana pe 20 iunie, a declarat prefectul judetului Iasi Marian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )