Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pretul benzinei s-a dublat in ultimii cinci ani

Antena3 Antena3,
Pretul benzinei s-a dublat in ultimii cinci ani

Pretul benzinei s-a dublat in ultimii cinci ani, in timp ce motorina s-a scumpit cu 72% in aceeasi perioada. Majorarile de taxe impuse de Guvernul Boc in timpul crizei econimice, dar si scumpierea petrolului pe. continuă pe Antena3

Cum ni s-a dublat pretul carburantilor in ultimii cinci ani

Benzina s-a scumpit cu mai bine de 100% din 2009 pana azi in Romania, iar motorina cu 72%, majorarile fiind mai mari decat in statele vecine. Cauze: scumpirea petrolului pe plan mondial, dar si majorarile de taxe impuse de catre stat.

ANALIZA Cum ni s-a dublat pretul carburantilor in ultimii cinci ani

Benzina s-a scumpit cu mai bine de 100% din 2009 pana azi in Romania, iar motorina cu 72%, majorarile fiind mai mari decat in statele vecine. Cauze: scumpirea petrolului pe plan mondial, dar si majorarile de taxe impuse de catre stat.

Tenis: Cehia a castigat Fed Cup pentru a treia oara in ultimii patru ani

Echipa Cehiei a castigat Fed Cup pentru a treia oara in ultimii patru ani, dupa ce a invins, in finala, la Praga, cu scorul de 3-0, reprezentativa Germaniei, informeaza AFP. Punctul victoriei a fost adus.

Cinci ani fara Robert Enke

Au trecut cinci ani de cand Robert Enke a plecat de acasa spunand ca merge la antrenamentele lui Hanovre 96. Si-a sarutat pentru ultima oara fetita de opt luni, sotia Teresa si apoi a hoinarit cu masina timp de ore pana inainte de a-si duce la bun sfarsit planul.

La cum arata din spate, merita iubita de sot si dupa cinci ani

Si vedetele pot fi fericite in dragoste. O demonstreaza cel mai bine o cantareata de 39 de ani, care dupa cinci ani de mariaj inca mai are parte de afectiunea sotului chiar si in public.

Mark Zuckerberg: in cinci ani, continutul video din Facebook va fi dominant

La o intalnire cu userii Facebook de la sediul din California fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a declarat ca in cinci ani, mare parte din Facebook va fi video, si ca este important ca infrastructura IT sa fie mai buna pentru ca doar asa se poate ajunge la cresterea ponderii continutului video in News Feed-ul din Facebook .

Mark Zuckerberg: in cinci ani, mare parte din Facebook va fi video

Continutul video va creste enorm pe Facebook in urmatorii cinci ani, a afirmat Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare, la o intalnire cu userii la sediul din Menlo Park California, potrivit.

Dupa cinci ani! Iubita lui Billy Joel, disperata sa devina sotie

Sunt impreuna de ceva timp, dar se pare ca nu suficienti pentru a face pasul cel mare. Despre Alexis Roderick, 32 de ani, iubita lui Billy Joel, se pune ca este disperata ca muzicianul sa o ceara de sotie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )