Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pretul chiriilor din Bucuresti, mai ridicat decat la Atena, dar de doua ori mai redus decat la Madrid: cat costa sa stai in chirie prin Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul chiriilor din Bucuresti, mai ridicat decat la Atena, dar de doua ori mai redus decat la Madrid: cat costa sa stai in chirie prin Europa

Sa locuiesti cu chirie intr-un apartament cu doua camere in centrul orasului la Bucuresti poate fi mai scump decat in Atena, iar daca venitul disponibil iti permite sa iti cumperi o locuinta la Madrid, afla ca in capitala Spaniei pretul pe metru patrat. continuă pe Wall-Street Ro

Pretul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Pretul alimentelor, la nivel mondial, a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii patru ani, in luna iunie. Principala cauza este o majorare semnificativa a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO).

Moment socant intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei. Ce a urmat

Un moment socant s-a petrecut intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei, in plina slujba, i-au ridicat trupul si l-au dus la necropsie. Scena a avut loc sub privirile.

Dragnea: Am rezerve sa fiu premier si presedinte PSD. Partidul e mai important decat Guvernul

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu exclude posibilitatea sa-si asume functia de premier, insa arata ca are rezerve pentru ca partidul este mai important decat Guvernul.

Uber ofera curse mai ieftine catre mai multe puncte de atractie din Bucuresti pe timp de weekend

Daca esti client Uber, vestea buna e ca acum poti ajunge mai ieftin in diverse locuri din Bucuresti, prin Uber Weekend Destinations. Destinatiile de weekend recomandate pana acum de Uber sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms si Orhideea Health Spa. Lista va fi actualizata pe toata durata campaniei [].

Cate minute faci daca mergi pe jos intre statiile de metrou din Bucuresti

Harta de mai jos prezinta distanta in minute dintre statiile de metrou din Bucuresti, in cazul in care alegi sa mergi pe jos. Astfel, cea mai lunga distanta pare sa fie intre statia.

O judecatorie din Bucuresti ingheata CHF la cursul istoric, plus 20%

Judecatoria sectorului 4 din Bucuresti a decis, marti, intr-un dosar de credit incheiat cu Piraeus Bank, sa inghete francul elvetian la cursul istoric, plus 20%.

Echipele antitero, la Ambasada Tunisiei din Bucuresti, din cauza unui colet suspect

Un colet suspect a fost observat miercuri de un jandarm din dispozitivul de paza al Ambasadei Tunisiei din Bucuresti, care a solicitat sprijin pentru control pirotehnic din partea Serviciului Roman de Informatii.

Cand incep inscrierile pentru admiterea la facultatile din Bucuresti

Inscrierile pentru admiterea la universitatile bucurestene incep lunea viitoare. Astfel, in intervalul 13 - 20 iulie viitorii studenti se pot inscrie la facultatile Universitatii din Bucuresti, urmand ca examenele de admitere sa aiba loc in perioada 21 - 26 iulie.

Topul alimentelor cu cel mai ridicat continut de apa. Care este meniul ideal pentru perioada caniculara

Pe timp de canicula, cea mai mare problema o constituie rehidratarea organismului. Tocmai de aceea, alimentele consumate in aceasta perioada sunt foarte importante.

Ilie Dumitrescu e in tandreturi cu fata unui cunoscut ziarist, mai mica decat copilul sau. Tatal s-a opus vehement!

Ilie Dumitrescu este vestit pentru cuceririle sale, insa ultima sa poveste de iubire pare sa le intreaca pe toate. Fostul mare fotbalist are o relatie cu o tanara care este mai mica si decat copiii sai, ea fiind nascuta in anul in care Romania facea furori la Mondialul din Statele Unite.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )