Libnet.ro
UNICEF

00:08

Pretul petrolului Brent a coborat joi cu pana la 6%, din cauza turbulentelor financiare din China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul petrolului Brent a coborat joi cu pana la 6%, din cauza turbulentelor financiare din China

Pretul petrolului Brent, de referinta pentru o mare parte a pietei globale, a scazut joi cu pana la 6%, la un minim al zilei de 32,16 dolari pe baril, in contextul turbulentelor de pe pietele financiare din China, unde bursele au fost inchise pentru a. continuă pe Wall-Street Ro

Pretul petrolului, la minimul ultimilor 11 ani

Pretul petrolului a coborat miercuri cu 3,6%, la 35,58 dolari pe baril, minimul ultimilor 11 ani, intrucat investitorii considera ca tensiunile dintre Arabia Saudita si Iran elimina orice posibilitate ca .

Pretul petrolului a scazut la 35 de dolari pe baril din cauza tensiunilor dintre Arabia Saudita si Iran. Nivelul este la minimul ultimilor 11 ani

Pretul titeiului a coborat miercuri cu 3,6%, pana la 35,58 dolari pe baril, minimul ultimilor 11 ani, intrucat investitorii considera ca tensiunile dintre Arabia Saudita si Iran elimina orice posibilitate ca marii producatori sa colaboreze pentru o eventuala reducere a productiei, scrie Reuters.

Pretul petrolului in picaj, panica pe pietele financiare

Slabirea cresterii economiei Chinei se repercuteaza pe Bursele mondiale in timp ce tensiunea dintre Iran si Arabia Saudita a dus la caderea preturilor petrolului la cele mai joase cote de peste un deceniu. Caderea petrolului a inceput in Asia de Est, unde decizia Beijingului de a lasa devalorizarea yuanului a suscitat nelinistea pe pietele financiare privind economia Chinei si a unei performante net mai scazuta decat sugereaza statisticile oficiale.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )