Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul petrolului a scazut la 35 de dolari pe baril din cauza tensiunilor dintre Arabia Saudita si Iran. Nivelul este la minimul ultimilor 11 ani

Adevărul Adevărul,
Pretul petrolului a scazut la 35 de dolari pe baril din cauza tensiunilor dintre Arabia Saudita si Iran. Nivelul este la minimul ultimilor 11 ani

Pretul titeiului a coborat miercuri cu 3,6%, pana la 35,58 dolari pe baril, minimul ultimilor 11 ani, intrucat investitorii considera ca tensiunile dintre Arabia Saudita si Iran elimina orice posibilitate ca marii producatori sa colaboreze pentru o eventuala reducere a productiei, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Pretul petrolului, la minimul ultimilor 11 ani

Pretul petrolului a coborat miercuri cu 3,6%, la 35,58 dolari pe baril, minimul ultimilor 11 ani, intrucat investitorii considera ca tensiunile dintre Arabia Saudita si Iran elimina orice posibilitate ca .

CNADNR anunta ca este posibila inchiderea circulatiei din cauza poleiului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 decembrie 2016, este posibila producerea fenomenului de ploaie inghetata care se poate transforma in polei pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Oltenia, Muntenia si Dobrogea, transmite un comunicat al CNADNR.

CFR anunta ca trenurile de calatori au intarzieri de zeci de minute din cauza zapezii si a gerului

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa si ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza zapezii si a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala. CFR Calatori anunta ca marti dimineata nu sunt trenuri anulate din cele peste 1. 200 care circula zilnic pe reteaua feroviara. Trenurile de calatori circula insa cu restrictii de viteza si ajung la destinatii cu intarzieri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

WTA Brisbane: Inca un abandon dupa Halep si Sharapova: Garbine Muguruza s-a retras din cauza unor probleme fizice

Garbine Muguruza a parasit turneul de la Brisbane in optimi, numarul trei mondial abandonand din cauza unor probleme fizice. Jucatoarea din Spania a renuntat la scorul de 6-7, 0-1, in meciul cu Varvara Lepchenko, din SUA.

Apple ar putea reduce productia iPhone 6s si 6s Plus din cauza vanzarilor slabe

Apple ar putea reduce productia celor mai recente modele iPhone cu 30% in trimestrul ianuarie-martie, din cauza stocurilor in crestere, scrie publicatia nipona Nikkei, scrie Mediafax .

Biroul cancelarului german, inchis din cauza unui pachet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost inchis din cauza unui pachet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, citat de Reuters.

Biroul Angelei Merkel, sigilat din cauza unui colet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost sigilat din cauza unui pachet suspect, a declarat un purtator de cuvat al politiei.

Biroul Angelei Merkel a fost inchis din cauza unui colet suspect

Biroul cancelarului german, Angela Merkel, a fost evacuat si inchis din cauza unui colet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, scrie Mediafax care citeaza Reuters.

Ce drumuri ar putea fi iNCHISE miercuri, din cauza poleiului

Drumurile nationale si autostrazile din Oltenia, Muntenia si Dobrogea pot fi inchise, miercuri, temporar, din cauza ploii inghetate care se poate transforma in polei, avertizeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Trenurile au intarzieri de pana la 60 de minute, din cauza vremii

Doua trenuri au ajuns, marti dimineata, in Gara de Nord Bucuresti cu intarzieri, din cauza zapezii si a gerului. Astfel, trenul IR 1742 Satu Mare-Oradea-Bucuresti si si IR 1782 Pitesti-Bucuresti Nord au avut intarzieri de 60 de minute, iar IR 1696 Timisoara Nord-Bucuresti Nord a ajuns cu 40 de minute mai tarziu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )