Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trenurile au intarzieri de pana la 60 de minute, din cauza vremii

România Liberă România Liberă,
Trenurile au intarzieri de pana la 60 de minute, din cauza vremii

Doua trenuri au ajuns, marti dimineata, in Gara de Nord Bucuresti cu intarzieri, din cauza zapezii si a gerului. Astfel, trenul IR 1742 Satu Mare-Oradea-Bucuresti si si IR 1782 Pitesti-Bucuresti Nord au avut intarzieri de 60 de minute, iar IR 1696 Timisoara Nord-Bucuresti Nord a ajuns cu 40 de minute mai tarziu. continuă pe România Liberă

Trenurile au intarzieri de peste 100 de minute, din cauza vremii nefavorabile

Conditiile meteorologice nefavorabile au dus, luni, la anularea unui tren de calatori, in timp ce alte doua trenuri vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 100 de minute.

Un tren a fost anulat si alte trenuri au avut intarzieri de peste 100 de minute, din cauza ninsorilor

Un tren de calatori a fost anulat luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar alte doua trenuri vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 100 de minute, informeaza CFR Calatori, potrivit.

CFR anunta ca trenurile de calatori au intarzieri de zeci de minute din cauza zapezii si a gerului

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa si ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza zapezii si a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala. CFR Calatori anunta ca marti dimineata nu sunt trenuri anulate din cele peste 1. 200 care circula zilnic pe reteaua feroviara. Trenurile de calatori circula insa cu restrictii de viteza si ajung la destinatii cu intarzieri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

Zborurile de pe aeroporturile din Bucuresti au intarzieri, din cauza conditiilor meteo

Zborurile pot inregistra intarzieri de pana la 30 de minute, din cauza vremii, insa nicio cursa nu a fost anulata, a trasmic, marti, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Trenurile de calatori ajung la destinatii cu intarzieri din cauza zapezii si a gerului

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa si ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza zapezii si a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala.

Intarzieri de 30 de minute la decolare pe Aeroportul Otopeni: pana in acest moment nu sunt curse anulate din cauza vremii

Unele aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti Otopeni au intarzieri in medie de 30 de minute la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a anuntat, luni dimineata, Compania Nationala Aeroporturi.

Din cauza gerului, doua trenuri au ramas blocate mai bine de o ora pe calea ferata ce leaga Moldova de Ardeal

Gerul de afara a facut ca pe o sina a unei cai ferate ce face legatura intre Moldova si Ardeal sa apara o fisura. Din cauza acestui incident, doua trenuri pline cu sute de pasageri au ramas blocate mai bine de o ora.

Institutul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unei infectii abdominale grave, NU in timpul vreunei operatii

Actorul George Alexandru a murit, vineri, la ora 23. 30, din cauza unei infectii abdominale grave, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.

Spitalul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave

Actorul George Alexandru, care a murit vineri, 1 ianuarie, la ora 23:30, la Institutul Clinic Fundeni, a incetat din viata din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave, a anuntat unitatea sanitara, intr-un comunicat citat de Agerpres. Directorul Teatrulu Nottara, Marilena Tepus, a declarat ca George Alexandru era unul dintre cei mai devotati actori ai Teatrului Nottara si a fost afectat de suspendarea activitatii acestuia.

Sibiu: Un oras cu aproape 9.000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni

Sibiu: Un oras cu aproape 9. 000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )