Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR anunta ca trenurile de calatori au intarzieri de zeci de minute din cauza zapezii si a gerului

Hotnews Hotnews,
 CFR anunta ca trenurile de calatori au intarzieri de zeci de minute din cauza zapezii si a gerului

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa si ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza zapezii si a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala. CFR Calatori anunta ca marti dimineata nu sunt trenuri anulate din cele peste 1. 200 care circula zilnic pe reteaua feroviara. Trenurile de calatori circula insa cu restrictii de viteza si ajung la destinatii cu intarzieri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Traficul feroviar, afectat de ninsori. CFR Calatori: Trenurile au intarzieri de zeci de minute

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa si ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza zapezii si a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala. Potrivit companiei CFR.

Trenurile au intarzieri de peste 100 de minute, din cauza vremii nefavorabile

Conditiile meteorologice nefavorabile au dus, luni, la anularea unui tren de calatori, in timp ce alte doua trenuri vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 100 de minute.

Un tren a fost anulat si alte trenuri au avut intarzieri de peste 100 de minute, din cauza ninsorilor

Un tren de calatori a fost anulat luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar alte doua trenuri vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 100 de minute, informeaza CFR Calatori, potrivit.

Trenurile au intarzieri de pana la 60 de minute, din cauza vremii

Doua trenuri au ajuns, marti dimineata, in Gara de Nord Bucuresti cu intarzieri, din cauza zapezii si a gerului. Astfel, trenul IR 1742 Satu Mare-Oradea-Bucuresti si si IR 1782 Pitesti-Bucuresti Nord au avut intarzieri de 60 de minute, iar IR 1696 Timisoara Nord-Bucuresti Nord a ajuns cu 40 de minute mai tarziu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )