Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR anunta ca este posibila inchiderea circulatiei din cauza poleiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR anunta ca este posibila inchiderea circulatiei din cauza poleiului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 decembrie 2016, este posibila producerea fenomenului de ploaie inghetata care se poate transforma in polei pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Oltenia, Muntenia si Dobrogea, transmite un comunicat al CNADNR. continuă pe Ziarul Bursa

CNADNR anunta ca este posibila inchiderea circulatiei pe toate drumurile si autostrazile din Oltenia, Muntenia si Dobrogea din cauza poleiului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 ianuarie 2016, este posibila producerea fenomenului de ploaie inghetata care se poate transforma in polei pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Oltenia, Muntenia si Dobrogea.

CNADNR, anunt de ultima ora! Este posibila inchiderea circulatiei pe toate drumurile si autostrazile din Oltenia, Muntenia si Dobrogea

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 decembrie 2016, este posibila producerea fenomenului de ploaie inghetata care se poate transforma in polei pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Oltenia, Muntenia si Dobrogea.

CNADNR, anunt pentru soferi! Este posibila inchiderea circulatiei pe toate drumurile si autostrazile din Oltenia, Muntenia si Dobrogea

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 decembrie 2016, este posibila producerea fenomenului de ploaie inghetata care se poate transforma in polei pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Oltenia, Muntenia si Dobrogea.

CNADNR: Miercuri este posibil sa se inchida temporar circulatia pe toate drumurile nationale din judetul Dolj

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 decembrie 2016, din cauza fenomenului de ploaie inghetata care se transforma in polei, pe toata reteaua de drumuri nationale din judetul Dolj este posibil sa se inchida circulatia temporar in vederea actionarii imediate cu material antiderapant.

Ce drumuri ar putea fi iNCHISE miercuri, din cauza poleiului

Drumurile nationale si autostrazile din Oltenia, Muntenia si Dobrogea pot fi inchise, miercuri, temporar, din cauza ploii inghetate care se poate transforma in polei, avertizeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

CFR anunta ca trenurile de calatori au intarzieri de zeci de minute din cauza zapezii si a gerului

Trenurile de calatori circula cu viteza redusa si ajung la destinatii cu intarzieri de zeci de minute, din cauza zapezii si a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala. CFR Calatori anunta ca marti dimineata nu sunt trenuri anulate din cele peste 1. 200 care circula zilnic pe reteaua feroviara. Trenurile de calatori circula insa cu restrictii de viteza si ajung la destinatii cu intarzieri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

WTA Brisbane: Inca un abandon dupa Halep si Sharapova: Garbine Muguruza s-a retras din cauza unor probleme fizice

Garbine Muguruza a parasit turneul de la Brisbane in optimi, numarul trei mondial abandonand din cauza unor probleme fizice. Jucatoarea din Spania a renuntat la scorul de 6-7, 0-1, in meciul cu Varvara Lepchenko, din SUA.

Apple ar putea reduce productia iPhone 6s si 6s Plus din cauza vanzarilor slabe

Apple ar putea reduce productia celor mai recente modele iPhone cu 30% in trimestrul ianuarie-martie, din cauza stocurilor in crestere, scrie publicatia nipona Nikkei, scrie Mediafax .

Biroul cancelarului german, inchis din cauza unui pachet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost inchis din cauza unui pachet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, citat de Reuters.

Biroul Angelei Merkel, sigilat din cauza unui colet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost sigilat din cauza unui pachet suspect, a declarat un purtator de cuvat al politiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )