Libnet.ro
UNICEF

16:00

Preturile apartamentelor din Capitala, in scadere cu pana la 4% fata de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile apartamentelor din Capitala, in scadere cu pana la 4% fata de anul trecut

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut in ultimul an cu pana la 4%, cel mai mare declin inregistrandu-se in cazul apartamentelor cu patru camere, al caror pret mediu, in luna noiembrie, a fost de 88. 731 euro, cu aproximativ 4. 000 de euro mai putin decat acum 12 luni, arata concluziile unui studiu al serviciului de monitorizare imobiliara anunturiparticulari. ro remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile apartamentelor in 2015: sunt premise de crestere?

Ultimii doi ani au fost marcati de stabilitate in ceea ce priveste preturile locuintelor, oscilatiile fiind in plaja a +/- 2-3%, cel mult. In acelasi timp, in piata oferta de locuinte noi s-a imbogatit, oferta de creditare standard s-a imbunatatit, iar.

Accident in pasajul de la Piata Victoriei din Capitala: Un tramvai a iesit de pe sine. Circulatia, reluata dupa doua ore. Primele imagini de la fata locului (VIDEO)

00 Circulatia tramvaiului 1 s-a reluat, dupa ce vehiculul deraiat la iesirea din Pasajul Victoria a fost repus pe sine, a anuntat purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, citat de Mediafax. Cir.

Anvelopare, dupa metoda de la Chisinau. Se schimba ferestrele vechi cu cele moderne, de tip termopan. Autoritatile vor aplica aceasta metoda la 1.600 de blocuri din capitala Republicii Moldova

Autoritatile locale din Chisinau fac o altfel de anvelopare a blocurilor, daca se poate spune asa. De data asta este vorba despre schimbarea ferestrelor.

Banicioiu: Spitalul Sfanta Maria din Capitala ar putea face, din 2015, transplant de pancreas

Spitalul bucurestean Sf. Maria ar putea efectua, din 2015, transplant de pancreas, unitatea fiind deja acreditata pentru a face astfel de interventii, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, dupa o vizita la acest spital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )