Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prezenta la vot pentru alegerile parlamentare in Republica Moldova la ora 15:30 a fost de 39,21%

B1 B1,
Prezenta la vot pentru alegerile parlamentare in Republica Moldova la ora 15:30 a fost de 39,21%

Prezenta la urne la ora 15:30 in cadrul alegerilor parlamentare din Republica Moldova a fost, la ora 15:30, de 39,21%, relateaza Agerpres. Datele centralizate de Comisia Electorala Centrala CEC) arata ca, pana. continuă pe B1

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Partidele pro-ruse PSRM si PCRM au castigat alegerile (rezultate oficiale partiale)

Ora 11:07: Partidul Socialistilor 22,72%) si Partidul Comunist 21,49%) au obtinut cele mai multe voturi, potrivit primelor rezultate oficiale partiale, date publicitatii dupa numararea a 20% din buletinele de vot. Partidul Democrat condus de Marian Lupu ocupa locul al 3-lea, cu 16,8% din voturi, anunta Publika. md. Partidul Socialistilor, aflat pe primul loc, este cel mai anti-occidental si anti-romanesc partid din Republica Moldova. Ora 22:46: Prezenta la vot a fost de 55,86% pana la ora 21:00 Comisia Electorala Centrala). Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

Nereguli minore raportate la alegerile din Republica Moldova

Observatorii nationali la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat primele nereguli in desfasurarea procesului electoral, in timp ce misiunea internationala de monitorizare a OSCE a precizat ca scrutinul se desfasoara fara probleme. Potrivit reprezentantului Promo-LEX, Pavel Postica, 26 de sectii de votare din Republica Moldova s-au deschis cu o intarziere de pana la 55 de minute, in timp ce o sectie din Chisinau s-a deschis cu cinci minute mai devreme. Asociatia are cate un observator in majoritatea sectiilor de votare, transmite agentia de presa IPN.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Curtea de Apel din Chisinau examineaza solicitarea de excludere din cursa a Partidului Patria

Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta solicitarea Comisiei Electorale Centrale de excludere a Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Alegerile din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste 4.000 de observatori

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat ca alegerile vor fi monitorizate de 3. 192 de observatori nationali din partea a 24 de organizatii. CEC a acreditat in calitate de observatori straini 816 persoane din partea a 57 de organizatii internationale.

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

Potrivit companiei de consultanta IHS Janes 360 miza scrutinului de duminica din Republica Moldova este extrem de mare, ambele tabere prezentandu-l ca pe o alegere intre Uniunea Europeana si Rusia, in contextul conflictului armat din Ucraina vecina. Un guvern prorus va ingheta treptat integrarea europeana si va reorienta tara catre Rusia, iar un guvern proeuropean va fi fragil si va risca sa se prabuseasca.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Urnele s-au inchis la ora 21:00. Nu s-au facut exit-poll-uri, primele rezultate partiale vor fi anuntate la ora 23:00

Ora 22:46: Prezenta la vot a fost de 55,86% pana la ora 21:00 Comisia Electorala Centrala). Ora 22:33: Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Republica Moldova: Moldovenii au facut o alegere constienta, au ales viitorul pentru ca de aceasta depinde cum va arata noua guvernare. ) Eu privesc cu optimism si stiu foarte bine ca acesta va fi unul pe potriva PD. Ora 22:15: Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal: Ma asteptam la o participare mai buna. Sper ca ati facut alegerea corecta. Noi suntem asezati de Dumnezeu in Europa. Sper ca maine vom auzi ca Europa a invins. Noi suntem cu Europa, Europa este cu noi. Ora 21:00: Votul s-a incheiat. Nu s-au facut exit-poll-uri, primele rezultate partiale vor fi anuntate la ora 23:00. Ora 19:15: 51. 2% 1 429 778) dintre cetatenii moldoveni cu drept de vot s-au prezentat la urne pana la ora 18:30 la alegerile parlamentare din Republica Moldova, arata datele prezentate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau, citate de Unimedia. Ora 18:16: Declaratii ale ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita: Fac un apel catre cetatenii nostri sa vina in continuare sa isi exercite votul. Mai avem 3 ore care conteaza foarte mult. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Prezenta la urne pana la ora 18:30 a fost de 51.2%

Ora 19:15: 51. 2% 1 429 778) dintre cetatenii moldoveni cu drept de vot s-au prezentat la urne pana la ora 18:30 la alegerile parlamentare din Republica Moldova, arata datele prezentate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau, citate de Unimedia. Ora 18:16: Declaratii ale ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita: Fac un apel catre cetatenii nostri sa vina in continuare sa isi exercite votul. Mai avem 3 ore care conteaza foarte mult. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )