Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pricopie vrea mai putine materii la clasele a XI-a si a XII-a. Manualele vechi, reciclate de noii scolari

Adevărul Adevărul,
Pricopie vrea mai putine materii la clasele a XI-a si a XII-a. Manualele vechi, reciclate de noii scolari

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie vrea sa reduca numarul materiilor de la clasele a XI-a si a XII-a in cativa ani, iar elevii sa poata opta pentru un domeniu sau altul, ca sa se poata pregati mai bine pentru Bacalaureat si admiterea la facultate. El propune si lungirea anului scolar cu o Saptamana Altfel in plus, inainte de 15 septembrie, pentru doritori. Cat despre manuale, oficialul spune ca micii scolari vor invata de pe vechile carti. continuă pe Adevărul

Pricopie vrea mai putine materii la clasele a XI-a si a XII-a, pentru ca elevii sa se concentreze pe examene

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat ca vrea ca numarul materiilor predate la clasele a XI-a si a XII-a sa scada in cativa ani, iar elevii sa poata opta, in functie de interesul lor, pentru un domeniu sau altul, ca sa se poata pregati mai bine pentru examenul de bacalaureat si admiterea la facultate. in plus, oficialul propune si lungirea anului scolar cu o Saptamana Altfel in plus, inainte de 15 septembrie, pentru doritori.

Remus Pricopie: Vrem mai putine materii la a XI-a si a XII-a pentru ca elevii sa se concentreze pe examene

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, isi doreste ca numarul materiilor predate la clasele a XI-a si a XII-a sa scada peste cativa ani, iar elevii sa poata opta, in functie de interesul lor, pentru un domeniu sau altul, in vederea examenului de bacalaureat si a admiterii la facultate, transmite Mediafax.

INFOGRAFIE Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere legale din lume

Romania se afla anul acesta printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, doar 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei, 14, respectiv, 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment care a luat in considerare 64 de tari. in 2015, romanii vor avea parte de un numar si mai mic de zile libere legale care pica in timpul saptamanii.

Polonezii sustin ca primesc mai putine gaze din Rusia

Compania poloneza PGNiG a semnalat ca, incepand de luni, primeste mai putine gaze din Federatia Rusa, dupa cum relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )