Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prim-ministrul francez catalogheaza posibila utilizare a armelor chimice in Siria drept crima impotriva umanitatii

Adevărul Adevărul,
Prim-ministrul francez catalogheaza posibila utilizare a armelor chimice in Siria drept crima impotriva umanitatii

Prim-ministrul Frantei, Jean-Marc Ayrault, a declarat duminica, pentru postul de televiziune France 2, referitor la posibila utilizare a armelor chimice in Siria membrii comunitatii internationale nu pot permite aceasta crima impotriva umanitatii. continuă pe Adevărul

Care este pozitia MAE roman privind utilizarea armelor chimice in Siria.

Ministerul roman de Externe informeaza ca a luat act cu profunda ingrijorare de atacurile recente din zona Damascului, soldate cu sute de victime in randul civililor, si condamna ferm orice posibila utilizare de arme chimice de catre oricare dintre partile la conflictul din Siria, transmite Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe a luat act cu profunda ingrijorare de atacurile care au avut loc recent in zona metropolitana a Damascului, si care s-au soldat cu sute de victime, inclusiv copii, .

Secretarul general al ONU: Folosirea armelor chimice in Siria ar fi o crima impotriva umanitatii

Folosirea armelor chimice in Siria, daca va fi dovedita, ar constitui o crima impotriva umanitatii care ar avea consecinte grave, a declarat, vineri, Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, transmite.

Folosirea armelor chimice in Siria ar constitui o crima impotriva umanitatii

Folosirea armelor chimice in Siria ar constitui o crima impotriva umanitatii ce ar avea consecinte grave, a declarat astazi Secretarul general ONU, Ban Ki-moon, relateaza AFP.

Suntem cu totii romi, fascistule!. Ministrul francez de Interne, huiduit de un grup de actori

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls a fost huiduit timp de cateva minute de un grup de actori, in orasul Aurillac, acolo unde are loc festivalul international de teatru de strada, scrie midilibre. fr. Suntem.

Statele Unite nu pot confirma folosirea armelor chimice in Siria

Statele Unite nu sunt in masura deocamdata sa afirme cu certitudine ca in confruntarile armate din Siria s-au folosit arme chimice, dar presedintele Barack Obama o ordonat serviciilor secrete americane sa desfasoare o investigatie proprie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )