Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prim-vicepresedintele CE, despre demisia premierului: Este un caz care se afla in mainile autoritatilor judiciare din Romania, partea politica a lucrurilor este in mana presedintelui, a premierului si a Parlamentului. Nu are nimic de-a face cu CEam

B1 B1,
Prim-vicepresedintele CE, despre demisia premierului: Este un caz care se afla in mainile autoritatilor judiciare din Romania, partea politica a lucrurilor este in mana presedintelui, a premierului si a Parlamentului. Nu are nimic de-a face cu CEam

Victor Ponta a purtat joi o discutie cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si il anunta ca a doua zi a fost chemat la DNA si ca ar puta sa demisioneze. Potrivit flux24. ro, Timmermans i-a. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost chemat la DNA pentru a i se comunica ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Astazi DNA a comunicat.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

Gabriela Firea: Nu e normal sa se ceara demisia premierului inainte ca acesta sa-si prezinte pozitia in fata Justitiei

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a apreciat ca nu este normal sa i se ceara demisia premierului Victor Ponta inainte ca acesta sa-si poata prezenta punctul de vedere in fata Justitiei.

Protest in fata Guvernului. Oamenii cer demisia premierului Ponta

Miting de protest in fata Guvernului. Aproximativ 200 de persoane s-au strans pentru a cere demisia premierului PontaAproximativ 200 de protestatari s-au strans in fata Palatului Victoria, pentru a protesta.

Ioan Mircea Pascu: Organizarea demonstratiilor care cer demisia premierului dovedeste indirect absenta altor mijloace de a-l elimina din joc

Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu a scris despre miscarile care au loc in Capitala ca reprezinta demonstratii care au fost organizate ca forma de presiune pentru a-l face pe Victor Ponta sa cedeze. Or.

Iohannis: Cea mai buna optiune este demisia premierului si a Guvernului

Presedintele: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie *Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept *Liderul Grupului socialistilor din Parlamentul European: Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze *Miting de aproape 300 de oameni care au cerut demisia lui Ponta Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara la TVR, ca demisia lui Victor Ponta este singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie, el spunand ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca prima optiune, cea mai buna, este o demisie a Guvernului.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea premierului la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

Cristoiu, despre cazul Ponta: Este o lovitura de forta de care gugustiucul Ponta nu-si da seama. SRI nu apare in comunicatul DNA pentru ca nu putea recunoaste ca a ajuns sa-l spioneze chiar si pe seful Guvernului

Vineri, premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca a fost pus sub invinuire pentru fapte pe care le-ar fi comis atat in perioada in care era avocat, cat si in cea.

Cine este procuroarea care il tot salveaza pe Basescu. Dosarul Erata CCR, din nou pe mana procurorului care l-a inchis

Dosarul Erata CCR privind invalidarea referendumului din 2012 a ajuns din nou pe mana procurorului care a facut tot ce a putut sa-l inchida in trecut. Este vorba de procurorul Camelia Sutiman de la Parchetul de p.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )