Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cristoiu, despre cazul Ponta: Este o lovitura de forta de care gugustiucul Ponta nu-si da seama. SRI nu apare in comunicatul DNA pentru ca nu putea recunoaste ca a ajuns sa-l spioneze chiar si pe seful Guvernului

B1 B1,
Cristoiu, despre cazul Ponta: Este o lovitura de forta de care gugustiucul Ponta nu-si da seama. SRI nu apare in comunicatul DNA pentru ca nu putea recunoaste ca a ajuns sa-l spioneze chiar si pe seful Guvernului

Vineri, premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca a fost pus sub invinuire pentru fapte pe care le-ar fi comis atat in perioada in care era avocat, cat si in cea. continuă pe B1

Prim-vicepresedintele CE, despre demisia premierului: Este un caz care se afla in mainile autoritatilor judiciare din Romania, partea politica a lucrurilor este in mana presedintelui, a premierului si a Parlamentului. Nu are nimic de-a face cu CEam

Victor Ponta a purtat joi o discutie cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si il anunta ca a doua zi a fost chemat la DNA si ca ar puta sa demisioneze. Potrivit flux24. ro, Timmermans i-a.

Membrii PSD au fost convocati pentru luni la sedinta Comitetului Executiv, pentru a discuta cazul Ponta

ACTUALIZARE 14:40 Zgonea: Ponta e prietenul si partenerul meu de proiect, exista solidaritate in PSD Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD. * Filialele PSD din tara isi exprima la unison sprijinul pentru premierul Ponta, urmarit penal .

Radu Banciu, despre cazul lui Wigler Solomon, consilierul lui Sorin Oprescu: De la cel mai mic butic, pana la marele hipermarket, cu totii dau o spaga uluitoare, pentru ca oamenii astia care au un pic de influenta numai asta stiu sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul consilierului persoanl al primarului Sorin Oprescu, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta.

Ion Cristoiu, despre protestul din Capitala: Probabil la sfarsitul saptamanii vom avea o confruntare intre armata lui Dusa si SRI-ul lui Iohannis

Ion Cristoiu a comentat evenimentul si spune ca manifestatia este autorizata pentru ca e asumata de un partid politic care raspunde de caracterul legal. Daca conducatorii nu isi pot tine in frau.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cazul lui Victor Ponta: Reactia externa va veni. Ambasadele au trimis catre centrale rapoartele mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician e la B1 TV despre motiunea de cenzura pe care PNL a depus-o. Ungureanu a plecat din guvern dupa o motiune de.

La Ordinea Zilei. Care este strategia liberala in cazul Ponta

Editia de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei a avut ca subiect principal punerea sub urmarire penala pentru premierul Victor Ponta. in context, Radu Tudor l-a intrebat pe reprezentantul PNL din platou,.

Cum influenteaza cazul Ponta incercarea PNL de a dobori Guvernul

Analistii politici contactati de Adevarul cred ca problemele cu legea ale premierului Victor Ponta nu vor genera un alt deznodamant al motiunii de cenzura a PNL, care va esua in Parlament. insa, sustin analistii, Victor Ponta va fi schimbat cu un alt premier, propulsat tot de catre actuala coalitie de guvernare.

La Ordinea Zilei. Cazul Rarinca, acoperit de cazul Ponta

Editia de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei a avut ca subiect principal punerea sub urmarire penala pentru premierul Victor Ponta. Toata atentia publica a fost indreptata spre acest subiect, in co.

Cazul Ponta amana planurile majoritatii pentru Martea Neagra II. Cum a disparut lista modificarilor la Codul Penal de pe site-ul Camerei Deputatilor

Primul efect politic al cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a premierului Victor Ponta, trimisa vineri la Parlament, a fost scoaterea, pentru moment, de pe ordinea de zi a Comisiei Juridice din Camera Deputatilor a listei celor 20 de proiecte legislative de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala care urmau sa fie dezbatute marti.

Presa internationala, despre Victor Ponta: Premierul, sfidator in fata cererii de demisie

Presa internationala a tratat subiectul punerii sub urmarire penala a premierului Victor Ponta din perspectiva luptei anticoruptie din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )