Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prima demisie in PSD dupa alegeri: Liderul organizatiei din Maramures renunta la functie

B1 B1,
Prima demisie in PSD dupa alegeri: Liderul organizatiei din Maramures renunta la functie

Prima demisie din PSD in urma alegerilor prezidentiale are loc la Maramures. Presedintele executiv al organizatiei, Calin Matei, a anuntat ca demisioneaza din functie, el urmand sa ramana simplu membru de. continuă pe B1

Prima demisie in PSD, dupa pierderea alegerilor

Presedintele executiv al PSD Maramures, Calin Matei, a demisionat din functie, luni, spunand ca asa considera normal, atat timp cat a pierdut alegerile in judet si ca nimeni nu anticipa o asemenea.

Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca, dupa alegeri, proiectul controversat al Legii amnistiei si gratierii va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei si respins prin vot. De altfel,.

Sotia lui Klaus Iohannis, prima declaratie dupa alegeri

Sotia lui Klaus Iohannis a oferit presei, luni dimineata, prima declaratie dupa alegerea sotului sau ca presedinte al Romaniei.

Ciprian Marica, dupa alegeri: Romania a trecut la un alt nivel

Ciprian Marica a postat, luni, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care afirma ca, dupa alegerile prezidentiale care au avut loc duminica, Romania a trecut la un alt nivel. M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa. Dragi prieteni, un lucru e clar: Romania a trecut la un alt nivel, a precizat atacantul echipei nationale a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )