Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Joe Biden, dupa anuntul televiziunilor americane ca a castigat alegerile. Ce a spus Kamala Harris

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Joe Biden, dupa anuntul televiziunilor americane ca a castigat alegerile. Ce a spus Kamala Harris

Democratul Joe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie, s-a declarat onorat ca americanii l-au ales sa conduca tara, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Joe Biden dupa ce a fost ales presedinte: Sunt onorat ca m-ati ales ca sa conduc tara noastra. Voi fi un presedinte pentru toti americanii

DemocratulJoe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie,s-a declarat onorat de faptul ca a fost ales si a precizat,.

Prima convorbire intre Kamala Harris si Joe Biden, dupa anuntul victoriei: Am reusit, Joe! VIDEO

Kamala Harris, care in ianuarie va deveni primul vicepresedinte femeie al SUA, dar si primul vicepresedinte de culoare, a postat pe Twitter imagini cu ea vorbind cu presedintele ales Joe Biden la telefon dupa ce presa a anuntat ca au castigat alegerile.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Cu cine va vorbi Joe Biden dupa victorie: Cine este perechea republicana a potentialului nou presedinte american

Joe Biden se apropie tot mai mult de victorie, iar daca e anuntat castigator printre primii cu care va trebui sa vorbeasca este un adversar politic, dar si un veteran in Senat ca el insusi, si anume liderul Majoritatii din Senat, republicanul Mitch McConnell, relateaza CNN.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Televiziunile americane: Joe Biden este al 46-lea presedinte al SUA. Reactia lui Biden: America, sunt onorat

Conform proiectiilor televiziunilor americane, Joe Biden va deveni al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Acestea se bazeaza pe calcularea voturilor obtinute in statul Pennsylvania, in urma carora candidatul democrat va obtine scorul electoral necesar accederii in functia de la Casa Alba. Deocamdata acestea nu sunt rezultate oficiale.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )