Libnet.ro
UNICEF

19:15

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Playtech Playtech,
Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile . continuă pe Playtech

Predictie CNN: Joe Biden a castigat alegerile si va fi al 46-lea presedinte al SUA

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile si va fi al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, arata predictia CNN. Biden a reusit sa-si asigure mult dorita victorie in Pennsylvania, statul.

Televiziunile americane: Joe Biden este al 46-lea presedinte al SUA. Reactia lui Biden: America, sunt onorat

Conform proiectiilor televiziunilor americane, Joe Biden va deveni al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Acestea se bazeaza pe calcularea voturilor obtinute in statul Pennsylvania, in urma carora candidatul democrat va obtine scorul electoral necesar accederii in functia de la Casa Alba. Deocamdata acestea nu sunt rezultate oficiale.

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Breaking : Joe Biden a castigat! A devenit al 46-lea presedinte al SUA

Joe Biden a castigat cursa pentru a deveni urmatorul presedinte SUA, invingandu-l pe Donald Trump in.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

ALEGERI SUA: Joe Biden a facut confuzii jenante in fata alegatorilor din Philadelphia

Candidatul democrat la functia de presedinte al SUA Joe Biden a comis marti, la Philadelphia, o serie de confuzii jenante.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

Prima reactie a lui Joe Biden, dupa anuntul televiziunilor americane ca a castigat alegerile. Ce a spus Kamala Harris

Democratul Joe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie, s-a declarat onorat ca americanii l-au ales sa conduca tara, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, transmite Reuters.

Secretul lui Joe Biden s-a aflat. Ce a putut sa faca in Romania si cu cine s-a intalnit

Actualul candidat la Presedintia Satelor Unite ale Americii, Joe Biden vizita Roomania in 2014. La acel moment Traian Basescu era presedintele Romaniei, iar premier era Emil Boc. Vizita lui Joe Biden in Romania mai avea pe agenda intalniri si cu liderii PSD si PNL. La acel moment acestia erau Mircea Geoana, respectiv Crin Antonescu. Joe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )