Libnet.ro
UNICEF

13:15

Secretul lui Joe Biden s-a aflat. Ce a putut sa faca in Romania si cu cine s-a intalnit

Playtech Playtech,
Secretul lui Joe Biden s-a aflat. Ce a putut sa faca in Romania si cu cine s-a intalnit

Actualul candidat la Presedintia Satelor Unite ale Americii, Joe Biden vizita Roomania in 2014. La acel moment Traian Basescu era presedintele Romaniei, iar premier era Emil Boc. Vizita lui Joe Biden in Romania mai avea pe agenda intalniri si cu liderii PSD si PNL. La acel moment acestia erau Mircea Geoana, respectiv Crin Antonescu. Joe . continuă pe Playtech

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

Prima convorbire intre Kamala Harris si Joe Biden, dupa anuntul victoriei: Am reusit, Joe! VIDEO

Kamala Harris, care in ianuarie va deveni primul vicepresedinte femeie al SUA, dar si primul vicepresedinte de culoare, a postat pe Twitter imagini cu ea vorbind cu presedintele ales Joe Biden la telefon dupa ce presa a anuntat ca au castigat alegerile.

Tensiuni uriase in SUA. Joe Biden, declaratia care il anunta triumfator. Ce le-a transmis cetatenilor

Chiar daca numele noului presedinte al Statelor Unite nu este inca cunoscut, Joe Biden, castigator in Michigan si Wisconsin, se apropie cu pasi repezi de Casa Alba. in timp ce cinci state nu au transmis inca rezultatele, printre care se numara Pennsylvania si Nevada, Donald Trump s-a angajat intr-un adevarat razboi judiciar de gherila. Joe .

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and .

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )