Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prima reactie a Ministerului Mediului, in cazul ursului impuscat la Sibiu

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Ministerului Mediului, in cazul ursului impuscat la Sibiu

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP) va sesiza Inspectoratul General de Politie Sibiu, in vederea demararii unei anchete care sa stabileasca in mod clar conditiile in care a fost ucis. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO. Ministerul Mediului cere o ancheta, in cazul ursului impuscat in Sibiu, pentru a stabili cum a ajuns animalul in centrul orasului

Ministerul Mediului va depune, joi, o sesizare la Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu, prin care solicita o ancheta care sa stabileasca modul in care a aparut in centrul orasului ursul care a fost impuscat miercuri.

Ministerul Mediului: Este posibil ca ursul impuscat la Sibiu sa fi fost eliberat voluntar dupa ce a fost tinut ilegal in captivitate

Ministerul Mediului ia in calcul posibilitatea ca aparitia ursului care a fost impuscat, miercuri, de autoritati in zona locuita a orasului Sibiu, sa fie rezultatul unei activitati ilegale: eliberarea voluntara a unui urs tinut ilegal in captivitate, evadarea acestuia din captivitate sau transportul ilegal.

Marian Godina, atac violent la un sef din Politia Romana pe tema ursului impuscat la Sibiu

Celebrul politist brasovean e tot mai revoltat dupa omorarea unui urs ratacit in centrul Sibiului. Prefectul judetului si seful IPJ Sibiu explica operatiunea de prindere a ursului. Primul ca.

Adevarul din spatele povestii ursului impuscat in Sibiu: Autoritatile l-au fugarit cu girofare, cu urlete si racnete (FOTO)

Localnicii si mai cu seama, jurnalistii sibieni au primit miercuri dimineata un mesaj in care erau avertizati sa nu mearga prin zona Ibis din Sibiu, fiindca se desfasoara o operatiune de imobilizare a.

IMAGINI SOCANTE de dupa uciderea ursului din Sibiu: Masurat de politisti, infasurat in folie si urcat in duba (VIDEO)

Politistii din Sibiu au deschis o ancheta penala dupa ce ursul care s-a plimbat liber pe strazile orasului a fost impuscat mortal de un vanator. Desi animalul nu reprezenta niciun pericol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )