Libnet.ro
UNICEF

16:00

in prima sa zi de serviciu, Hellvig s-a intalnit cu seful FBI. Ce au discutat

România Liberă România Liberă,
in prima sa zi de serviciu, Hellvig s-a intalnit cu seful FBI. Ce au discutat

Directorul FBI a declarat, marti, in timpul unei conferinte de presa cu SRI ca din 1995 pana in prezent, 32 de ofiteri romani au absolvit Academia Nationala, multi ofiteri romani s-au pregatit la Academia Internationala de Aplicare a Legii ILEA) din Budapesta, iar anul trecut, 41 de ofiteri romani au participat la cursuri despre activitatile de aplicare a legii, negociere in situatii de criza si supravietuire tactica si in mediul urban, in cadrul ILEA. continuă pe România Liberă

George Maior, discutii cu seful FBI

Fostul sef al SRI, George Maior, a discutat, marti, cu seful FBI, despre securitatea nationala si alte probleme de ordin international, conform B1 Tv.

Seful FBI James Comey s-a intalnit cu noul director al SRI, Eduard Hellvig

Aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti, directorul FBI, James Comey, s-a intalnit, miercuri, cu noul director al SRI, Eduard Hellvig. La finalul intrevederii, cei doi oficiali au sustinut o conferinta de presa.

Eduard Hellvig: Am convenit cu directorul FBI sa dezvoltam cooperarea in privinta securitatii cibernetice

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat ca a convenit cu seful FBI, James Comey, dezvoltarea dialogului si a cooperarii in privinta securitatii cibernetice. Seful SRI i-a multumit acestuia pentru.

Seful FBI s-a intalnit cu Nitu, Kovesi si Hossu si a discutat despre proiectele comune

Directorul FBI, James Comey, s-a intalnit, marti, la Bucuresti, cu procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul sef interimar al DIICOT, Giorgiana .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )