Libnet.ro
UNICEF

16:00

Seful FBI s-a intalnit cu Nitu, Kovesi si Hossu si a discutat despre proiectele comune

B1 B1,
Seful FBI s-a intalnit cu Nitu, Kovesi si Hossu si a discutat despre proiectele comune

Directorul FBI, James Comey, s-a intalnit, marti, la Bucuresti, cu procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul sef interimar al DIICOT, Giorgiana . continuă pe B1

George Maior, discutii cu seful FBI

Fostul sef al SRI, George Maior, a discutat, marti, cu seful FBI, despre securitatea nationala si alte probleme de ordin international, conform B1 Tv.

Seful FBI James Comey s-a intalnit cu noul director al SRI, Eduard Hellvig

Aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti, directorul FBI, James Comey, s-a intalnit, miercuri, cu noul director al SRI, Eduard Hellvig. La finalul intrevederii, cei doi oficiali au sustinut o conferinta de presa.

in prima sa zi de serviciu, Hellvig s-a intalnit cu seful FBI. Ce au discutat

Directorul FBI a declarat, marti, in timpul unei conferinte de presa cu SRI ca din 1995 pana in prezent, 32 de ofiteri romani au absolvit Academia Nationala, multi ofiteri romani s-au pregatit la Academia Internationala de Aplicare a Legii ILEA) din Budapesta, iar anul trecut, 41 de ofiteri romani au participat la cursuri despre activitatile de aplicare a legii, negociere in situatii de criza si supravietuire tactica si in mediul urban, in cadrul ILEA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )