Libnet.ro
UNICEF

16:00

Primar din Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

România Liberă România Liberă,
Primar din Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Primarul unei comune din judetul Bihor si contabia de la primaria respectiva au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia fondurilor si au adus bugetului de stat o paguba de peste 235. 000 de lei, informeaza Parchetul General. continuă pe România Liberă

Fost primar comuna Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au dispus trimiterea in judecata a lui Irimie Ioan, fost primar al unei comune din Bihor, pentru deturnare de fonduri, transmite un comunicat al Parchetului.

DNA: Primarul Municipiului Calafat, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Gu and ta Mircea-Marinel, primar al Municipiului Calafat, pentru luare de mita si abuz in serviciu si a lui Coman Constantin, administrator al unor societa and ti comerciale, pentru complicitate la abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA.

Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ion Bogdan Mitrache a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru trafic de influenta. Avocatul din cadrul Baroului Valcea este fratele unui judecator din cadrul Curtii de Apel din Craiova.

Primarul din Calafat, trimis in judecata dupa ce a primit o masina de lux pentru a favoriza un om de afaceri

ProcuroriiDNA l-au trimis in judecata pe primarul dinCalafat, Mircea Marinel Guta, pentru luare de mita si abuz in serviciu, scrie Mediafax. Guta a primit o masina de lux de la un om de afaceri.

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA-Craiova l-au trimis in judecata pe edilul orasului Calafat pentru comiterea infractiunii de luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata.

Sef Politia de frontiera Oradea, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Un poli and tist de frontiera de la Oradea a fost trimis in judecata, in stare de arest preventive, de procurorii DNA, pentru luare de mita and si trafic de influen and ta, ambele in forma continuata, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Reactie dura la adresa lui Putin din partea Secretarului britanic pentru Aparare: 'Pleaca din estul Ucrainei!'

Una dintre cele mai dure reactii la adresa lui Vladimir Putin, in urma tragediei aviatice de pe teritoriul ucrainean, a venit, duminica, din partea noului Secretar al Apararii din Marea Britanie, Michael Fallon, care l-a acuzat pe liderul de la Kremlin.

Traian Basescu, la Congresul Femeilor din PMP: Slabiciunea mea pentru femei este arhicunoscuta. Traiesc in casa cu 3 femei

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, ca slabiciunea sa pentru femei este arhicunoscuta,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )